The Princess of Wales joins a Family Portage Session
Actualitate

Kate Middleton. Catherine, prințesa de Wales. Profimedia

Kate Middleton, dispusă să intervină în drama dintre Harry și William, deși e bolnavă: „E foarte îngrijorată de ceea ce a aflat!”

Kate Middleton a trecut prin momente delicate în ultimele luni, după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer pentru care a fost nevoită să urmeze chimioterapie preventivă, iar acum ies la iveală noi detalii despre ea. Mai exact, prințesa de Wales ar vrea să facă pace cu prințul Harry și Meghan Markle.

Conform unor surse citate de jurnaliștii de la RadarOnline, prințesa de Wales ar fi „distrusă emoțional” și și-ar dori o reconciliere cu prințul Harry și soția sa.

În ciuda neînțelegerilor pe care le-au avut de-a lungul anilor, surse apropiate cuplului regal susțin că prințesa de Wales este gata să-i ierte pe cei doi și să uite atacurile pe care Harry și Meghan le-au lansat după ce s-au mutat în California.

Citește și: Val de reacții după ce Kate Middleton, care face chimioterapie preventivă, a bifat o apariție alături de William: „E atât de frumoasă!”

Deși continuă tratamentul împotriva cancerului, prințesa de Wales ar fi îngrijorată de toată drama dintre William și Harry, motiv pentru care încearcă să-l convingă pe prințul de Wales să meargă mai departe și să-l ierte pe fratele lui.

Prince Harry And Meghan Markle Visit Escuela Tambores De Cabildo And San Basilio De Palenque In Cartagena - 18 Aug 2024
Prințul Harry și Meghan Markle, în Columbia. Profimedia

„Kate este extrem de îngrijorată de Harry și este dispusă să riște totul pentru a face ceea ce crede că este corect”, au dezvăluit surse apropiate cuplului regal.

Ea militează pentru iertare și se teme că familia regală este prea dură”, au mai dezvăluit ele.

Sursele au explicat că prințesa de Wales în vârstă de 42 de ani, care este mama a trei copii, a avut întotdeauna o slăbiciune pentru Harry, în ciuda neînțelegerilor dintre cei doi frați, dar a fost ținută la distanță din cauza problemelor ei de sănătate.

„Kate a fost protejată de toată drama dintre Harry și William cei din jur nu vor să o streseze în timp ce se confruntă cu problemele ei de sănătate. Totuși, ea nu mai vrea să stea departe”, mai spun sursele respective.

Citește și: Adevărul despre relația complicată dintre prințul William și Camilla: „Au avut multe lucruri de depășit!” Cum a decurs prima întâlnire

În ciuda eforturilor Palatului de a o proteja pe Middleton de drama continuă dintre Harry, William și regele Charles, se spune că Middleton a citit tot ce s-a întâmplat în timp ce s-a concentrat pe tratamentul pentru cancer.

„Este foarte îngrijorată de ceea ce a aflat”, au mai precizat apropiații familiei regale.

Copiii și sănătatea, prioritățile lui Kate Middleton

printul louis, printul george si kate middleton

De la începutul lui 2024, de când a fost supusă unei operații abdominale și apoi a aflat că are cancer, prințesa de Wales se concentrează și pe sănătatea ei. Tocmai de aceea, de atunci nu a mai apărut în public decât la parada Trooping the Colour și la finala masculină de la Wimbledon. Vrea să ia totul încet, să se vindece și apoi să revină când este pregătită pe deplin. Sănătatea și recuperarea sunt mai importante decât vizibilitatea în fața publicului.

Vara aceasta, Kate, William și copiii au stat mai mult în zona rurală unde se pot distra și relaxa împreună fără ca nimeni să-i deranjeze. Timpul cu George, Charlotte și Louis, mai ales acum cât sunt încă mici, este "perla coroanei" pentru Kate. Ea și William îi cresc pe cei trei moștenitori ai lor diferit față de generațiile anterioare de copii de regi și prinți, oferindu-le și ocazia de a se simți și a crește ca alții de vârsta lor. Mare parte din asta vine din faptul că prințesa de Wales a fost crescută într-o normalitate și o simplitate care au făcut-o să nu piardă contactul cu realitatea.

Citește și: Imagini adorabile cu prințesa Kate și copiii ei. Prima apariție în public a soției prințului William, după diagnosticul de cancer

Citește și: Cum se poartă Kate Middleton și prințul William dincolo de rolurile regale. Un apropiat a rupt tăcerea: „Niciodată nu lipsesc!

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri