Commonwealth Day 2024
Actualitate

Regina Camilla și prințul William / Profimedia Images

Adevărul despre relația complicată dintre prințul William și Camilla: „Au avut multe lucruri de depășit!” Cum a decurs prima întâlnire

De-a lungul anilor s-au scris multe lucruri despre prima întâlnire dintre prințul William și Camilla Parker Bowles, care a avut loc în 1998. Aceasta a avut loc la Clarence House și a fost organizată de regele Charles, care a profitat de faptul că fiul lui, care avea 17 ani și studia la Eton, venea acasă într-un weekend.

„Tremura ca o frunză”, a dezvăluit biograful regal Christopher Andersen, autorul cărții „The King: The Life of Charles III”, într-un material publicat de Us Weekly despre Camilla, acum regină consoartă, el adăugând: „De îndată ce William a plecat, ea a spus că are nevoie de un gin tonic”.

Citește și: Talentul ascuns al prințesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit totul: „M-a făcut foarte fericită!”

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Anterior, Camilla îl cunoscuse pe Harry, fratele lui William, care o numise „cealaltă femeie”. Ea și Charles au avut o aventură în timp ce el era căsătorit cu prințesa Diana, iar ea cu Andrew Parker Bowles.

Commonwealth Day 2024

După divorțurile lor și după tragica moarte a Dianei în 1997, Charles și Camilla au devenit oficial un cuplu. Dinamica dintre Camilla, acum în vârstă de 77 de ani și William, 42 de ani, a fost una complexă și în continuă evoluție.

La sfârșitul lunii iulie, s-a aflat că William a îndepărtat-o pe sora Camillei, Annabel Elliot, de pe lista de angajați ai Ducatului de Cornwall, după ce aceasta a petrecut aproape două decenii ca designer de interior al lui Charles.

Deși Andersen recunoaște că există unele tensiuni între William și mama sa vitregă, el susține că decizia nu a fost un afront, ci o mișcare de afaceri „inevitabilă”.

„William vrea propria sa echipă acolo”, spune el.

Citește și: Gafa făcută de Brigitte Macron în prezența reginei Camilla. Cele două s-au îmbrăcat asortat, în alb din cap până-n picioare, în Franța

Alte surse au dezvăluit pentru Us Weekly că William și Camilla au parcurs un drum lung împreună, mai ales în ultimele luni, când regele Charles și prințesa de Wales au fost diagnosticați cu cancer.

The Prince Of Wales Celebrates Seaweed And Food Innovation In Wales
Prințul William. Profimedia

„William s-a apropiat de Camilla în timp”, spune un prieten al familiei Parker Bowles, iar o altă sursă adaugă că cei doi au „o relație familială în zilele noastre”.

De asemenea, surse apropiate familiei regale au dezvăluit că relația dintre Camilla și William s-a „sudat” în timp.

„Au fost multe lucruri de depășit. William și Harry nu au avut încredere în Camilla și au simțit resentimente față de ea din cauza devotamentului față de mama lor. Nu s-au simțit niciodată confortabil să se deschidă în fața ei într-un mod real”, au notat sursele respective.

De cealaltă parte, în cartea de memorii din 2023, Spare, Harry, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire cu viitoarea soție a tatălui său, în care au avut o discuție scurtă despre cai. De asemenea, în timpul unui interviu pentru 60 Minutes, el a acuzat-o pe Camilla că a schimbat povești negative despre membrii familiei regale cu presa britanică pentru a obține o acoperire pozitivă despre ea pentru a „își reabilita imaginea”.

Citește și: De ce Regele Charles ține mai mereu mâinile în buzunar sau la spate. Își ascunde degetele?

Totodată, sursele respective au povestit că William a făcut progrese în ceea ce privește relația cu regina Camilla după ce Harry a părăsit familia regală, în 2020.

„Asta i-a apropiat. William și Kate nu doresc mai mult dramă sau tensiune în familie, au trecut prin multe cu Harry și Meghan”, au mai dezvăluit ele.

Ce îi place prințului William la Camilla

În plus, unul dintre prietenii de familie ai regelui Charles a dezvăluit că nimeni nu poate nega faptul că ea îl face pe Charles fericit: „Dacă tatăl lui este fericit, atunci și William este”.

King Charles III and Queen Camilla visit UCH Macmillan Cancer Centre
Regele Charles al III-lea și regina Camilla, în vizită la UCH Macmillan Cancer Centre. Profimedia

„Camilla și Charles se înțeleg foarte bine și râd tot timpul. Ori de câte ori îi vezi împreună, se distrează și râd. Asta îi place lui William la Camilla, ea îl face mai bun pe tatăl său și îi aduce în prim-plan latura umană”.

Citește și: Dezvăluiri despre regele Charles și Camilla, la împlinirea a 19 ani de la nuntă. Cum vor sărbători acum, când suveranul e bolnav

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri