Dylan Conner și iubita lui/ Foto: Facebook
Actualitate

Dylan Conner și iubita lui/ Foto: Facebook

Fiul Nadiei Comăneci și-a dus iubita la Paris. Imaginile cu cei doi din orașul iubirii au făcut furori pe rețelele de socializare

Dylan Conner, fiul legendarei gimnaste Nadia Comăneci și al fostului gimnast Bart Conner, a atras atenția tuturor cu o apariție de senzație alături de iubita sa, Scarlett, în Paris. Cei doi au profitat de ocazia Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 pentru a petrece timp împreună și a imortaliza momentele lor speciale într-o serie de fotografii romantice care au făcut rapid furori pe rețelele de socializare.

Scarlett a postat imaginile pe contul său de Instagram, iar la descriere a scrie: „Cuplul vostru preferat”, ulterior modificând textul și înlocuindu-l cu „Prieteni, am mers la Paris”. Îmbrățișați și zâmbitori, Dylan și Scarlett au fost surprinși în diferite locații iconice din Paris, lăsând să se vadă dragostea lor tânără și fericirea care îi unește.

Citește și: Nadia Comăneci, dezvăluiri rare despre fiul ei de 16 ani: "Sunt foarte mândră de el. L-am lăsat să-și aleagă ceea ce dorește să facă"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu este prima dată când Dylan și Scarlett apar împreună în public. Cei doi au fost văzuți împreună și la balul de absolvire al lui Dylan, precum și la petrecerea organizată cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani, eveniment la care Scarlett a fost prezentată și părinților lui Dylan. Potrivit surselor, Nadia și Bart Conner au fost foarte încântați de alegerea fiului lor, iar Scarlett le-a intrat imediat la suflet.

Dylan Conner, care seamănă atât cu tatăl său, cât și cu celebra sa mamă, a moștenit trăsături de la ambii părinți, iar imaginile cu el și Scarlett demonstrează că tânărul a crescut, transformându-se într-un bărbat cu o personalitate fermecătoare. 

Citește și: Nadia Comăneci și Bart Conner sărbătoresc nunta de argint. Cum a arătat campioana în rochia de mireasă de 150.000 $

„Multă lume spu­ne că seamănă mai mult cu mine, deoarece are părul blond. Dar, dacă priveşti mai atent, vei putea ob­serva că multe trăsături ale lui Dylan amintesc de micuţa Nadia”, declara Bart Conner într-un interviu din anul 2011.

Nadia Comăneci, mândră de evoluția fiului ei, a declarat că l-a lăsat pe Dylan să își aleagă singur drumul în viață, fără influențe, oferindu-i totuși sprijinul necesar în orice decizie. Dylan, născut pe 3 iunie 2006, a crescut într-o familie iubitoare și plină de succes, părinții săi fiind implicați în domeniul gimnasticii, administrând împreună o școală de gimnastică în Oklahoma.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri