norma williams
Actualitate

Norma Williams / Foto: Profimedia

E de mult la vârsta pensiei, dar e mai în formă ca în tinerețe, când era supraponderală. Câți ani are și cum pozează pe Instagram

O femeie aflată de mult la vârsta pensiei, originară din Liverpool, dar stabilită în Italia, a uimit internetul cu forma ei fizică, cu energia, dar și cu faptul că trage de fiare cu o poftă nebună.

Norma Williams se simte mai bine ca oricând, deși e la vârsta la care unele persoane de abia mai fac activități obișnuite de zi cu zi. Ea nu-și crește nepoții, ci are grijă de felul în care arată. Spune că e în cea mai bună formă a vieții ei, deși se apropie de opt decenii de existență. Nu ține niciun fel de dietă, ci dimpotrivă, vinul și prăjiturile nu lipsesc din meniul zilnic al femeii de 76 de ani.

Citește și: Demi Moore, subțire și în formă, în costum de baie alb, cu nepoțica de mână. E bunică, dar ține pasul cu fiicele ei

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mersul la sala de sport este bunul obicei de la care Norma nu se abate în nicio zi. Trăiește la maximum, naște curiozități și fascinație, devenind subiect de discuție. Merge pe jos aproape 10 kilometri pe zi și, alături de partenerul ei, mai mare cu 10 ani decât ea, are o afacere în domeniul hotelier, care nu-i dă timp să se plictisească sau să stea degeaba.

Supraponderală la 20 de ani, în formă maximă la 76

Pozează cu naturalețe pe Instagram, unde este foarte activă, încercând astfel să-și îndeplinească un vis pe care nu l-a putut împlini în tinerețe, când silueta nu-i permitea: dorința de a fi model.

„Doctorii îmi spun că am sănătatea și nivelul de fitness al unei tinere foarte în formă de 20 de ani. Când aveam această vârstă, eram supraponderală și mâncam necontrolat. Mergeam la culcare cu pachete întregi de dulciuri. Eram o epavă și mă simțeam rău tot timpul”, a declarat Norma Williams.

Citește și: La 86 de ani are cea mai subțire talie din lume. Cathie Jung deține recordul de 24 de ani

Norma Williams
Norma Williams / Foto: Profimedia

"Evoluez în fiecare an și nu văd niciun motiv pentru care să nu-mi împlinesc visurile. Dacă te pensionezi și nu faci nimic cu viața ta, e ca și cum ai pune un picior în mormânt. E important să-ți menții un spirit de aventură și să înțelegi ce se întâmplă în lume zilele acestea. Pentru că sunt în formă și am o imagine diferită de cea stereotip a persoanelor în vârstă, le este greu să creadă. Cu toate acestea, nu am nicio intenție să mă opresc, cu fiecare an care trece sunt mai energică și mai rapidă”, a adăugat femeia.

Norma nu se ferește de zahăr, pe care-l pune din plin în multele cești cu cea pe care le bea zilnic. Biscuiții și sticla cu vin din fiecare seară nu-i lipsesc nici ele de pe masă. Îi plac nucile, brânza, pâinea, carnea și legumele, iar dimineața, înainte de a lua micul dejun, face sport și merge pe jos. Uneori prima masă e la ora 15, nu-și numără niciodată caloriile și nici nu ia gustări.

"Oamenii sunt de obicei șocați când îmi află vârsta. Toate tinerele îmi zic același lucru: 'Când voi fi mai bătrână, vreau să arăt ca tine'", a declarat Williams pentru Jam Press, conform New York Post. Flatată de remarcile celor din jur și nelipsită de avansurile bărbaților tineri, femeia rămâne cu picioarele pe pământ. "Sunt o emblemă a viitorului, dar îmi arăt vârsta", a spus ea, adăugând că speră să schimbe ideea că oamenii în vârstă sunt slabi.

Citește și: Bunică de 61 de ani, val de reacții după ce a făcut publică o imagine din tinerețe: „E incredibil cât de frumos îmbătrânești!”

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?