Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton / Profimedia Images

Dezvăluiri neașteptate despre prințesa de Wales, bolnavă de cancer. Jurnalistă: „A început deja pregătirile pentru rolul de regină!”

După un an dificil, în care s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase, Kate Middleton, care a bifat deja câteva apariții publice, își petrece restul verii departe de atenția publicului. Ea continuă tratamentul pentru cancer și, în plus, își concentrează atenția către viitor, făcându-și planuri în consecință.

Într-un interviu acordat recent pentru jurnaliștii de la OK!, jurnalista Jennie Bond a dezvăluit că prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a început deja să se pregătească pentru rolul de regină, pe care îl va prelua atunci când soțul ei, prințul William, va fi încoronat.

Citește și: Meghan Markle regretă conflictul cu familia regală britanică. Un apropiat a rupt tăcerea: „Vrea să facă pace cu prințesa de Wales”

„Cred că trebuie să fii destul de puternic pentru a supraviețui și pentru a prospera în familia regală”, a explicat Bond, adăugând: „Dar în același timp este ușor să te simți intimidat de sistemul ierarhic al palatului”.

A fi la cârma instituției regale reprezintă o responsabilitate și mai mare, însă Bond crede că Middleton are încrederea necesară pentru a prelua acest rol: „Catherine are avantajul de a ști că într-o zi va fi cea mai importantă femeie din familie și, de fapt, din țară”, a spus ea, continuând: „Prin urmare, are dreptul de a-și exprima opiniile cu privire la modul în care instituția monarhiei va evolua în anii și deceniile ce vor urma”.

Kate Middleton
Kate Middleton, prințesa de Wales / Foto: Profimedia

Ca parte din pregătirea ei, prințesa de Wales a apelat la o persoană de încredere, care are experiență în rolul de regină și, anume, regina Camilla: „Cred că regina Camilla și Catherine au găsit puterea și inspirația una în cealaltă, sunt două femei aflate într-o situație extraordinară în viață, amândouă cu același destin”, a spus Bond.

Citește și: Ce poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

Pe măsură ce regele Charles continuă lupta împotriva cancerului, Middleton este conștientă că ea și soțul ei, prințul William, ar putea să fie încoronat mai repede, motiv pentru care prințesa a decis să-și pună familia și copiii pe primul plan în această perioadă.

Ca în cazul multor persoane care au trăit experiențe delicate, Kate va pune pe primul loc lucrurile care contează cu adevărat pentru ea de acum înainte. În cazul ei, acest lucru înseamnă copiii săi”, a declarat o sursă pentru The Daily Beast.

„Cancerul lui Charles nu a dispărut, palatul a spus la fel, și, ca să fiu complet sinceră, noțiunea odată populară că el va trăi până la o vârstă similară cu a mamei sale (94 de ani) sau a tatălui său (99 de ani)  este acum mai puțin probabil”, a adăugat o sursă, potrivit In Style.

„Cred că acest lucru i-a atras atenția lui Kate, ea gândindu-se că-i mai rămân doar câțiva ani de libertate. Ce ar putea să facă în acești ani? Să își crească prichindeii și să încerce să îi pregătească pentru viața care îi așteaptă”, a mai precizat sursa respectivă.

Prințul William nu vrea ca fratele lui, Harry, să vină la încoronarea lui

Prințul William nu are de gând să-l invite pe Harry la încoronare când va veni momentul, spun surse din interior. Deși erau atât de apropiați, se pare că cei doi frați nu au mai vorbit de aproape doi ani și sunt „înstrăinați”, lucru pe care un prieten apropiat acestora l-a descris drept „teribil de trist”, scrie Daily Mail. 

Prietenii prințului de Wales, în vârstă de 42 de ani, au dezvăluit că William nu dorește ca Harry (39 de ani) să fie prezent atunci când va fi încoronat rege.

Citește și: Val de reacții după ce Kate Middleton, care face chimioterapie preventivă, a bifat o apariție alături de William: „E atât de frumoasă!”

Relațiile dintre ei sunt atât de reci încât Harry și Meghan au aflat de diagnosticul prințesei Kate odată cu publicul larg, când ea a dezvăluit totul într-un mesaj video sfâșietor, filmat în grădinile din Windsor. O sursă apropiată de Harry și Megan a povestit că aceștia au contactat-o pe soția lui William, în privat, în Țara Galilor, pentru a-i transmite multă sănătate, dar de partea cealaltă a existat doar tăcere.

Citește și: Ultimul lucru pe care l-a spus Meghan Markle înainte de a părăsi Familia Regală. Soția prințului Harry a izbucnit în lacrimi

După cum a povestit și în cartea sa de memorii, „Spare”, Harry se simte disprețuit de membrii familiei regale, inclusiv de propriul său frate.

Cei doi nu ar mai fi vorbit de la înmormântarea bunicii lor, regina Elisabeta a II-a, în septembrie 2022.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri