PREMIUM EXCLUSIVE: Reese Witherspoon is Spotted on a Date With Private Equity Financier Oliver Haarmann in New York City.
Actualitate

Credit foto: Captură video TikTok

Ce i-a scris o fetiță de șapte ani unei profesoare care își pierduse mama. A făcut public totul pe TikTok, iar imaginile sunt virale

O tânără în vârstă de 32 de ani a făcut public, într-un videoclip postat pe TikTok, bilețelul pe care i l-a scris când avea șapte ani unei profesoare care tocmai își pierduse mama.

Lindsay Schraad Keeling nu și-a imaginat niciodată că bilețelul de condoleanțe pe care l-a scris la șapte ani va deveni viral, însă exact asta s-a întâmplat.

Săptâmâna trecută, femeia în vârstă de 32 de ani a făcut public pe TikTok un videoclip în care a arătat ce bilețel i-a scris unei profesoare când avea șapte ani. Imaginile au devenit virale rapid, fiind vizionate de peste trei milioane de persoane.

Citește și: Un tânăr din Indonezia a aflat după nuntă că mireasa lui era, de fapt, bărbat. Cum l-a păcălit mai bine de un an

@authorlindsayskeeling Replying to @CassieMae Ask and you shall receive 💀 #fyp #sympathycard #childhood #childhoodmemories #scarystories ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

Într-un interviu pentru People, Keeling a povestit că directorul școlii le-a prezentat o profesoară nouă în locul celei de informatică, care tocmai își pierduse mama.

Nu ne-a cerut nimic, nu ne-a cerut să-i scriem bilețele sau ceva de genul acesta, dar atunci când am ajuns acasă am ales să fac ceva dăguț pentru profa, pentru că tocmai învățasem despre moarte după ce animalul meu de companie murise, iar mama îmi citise o carte”, a spus ea.

Femeia din Virginia a vrut să-i sublinieze profesoarei că lucrurile vor fi bine pentru ea.

„De la Lindsay pentru profesoara de informatică”, a scris tânăra în deschiderea videoclipului.

Pe bilețel, ea scrise: „Îmi pare rău, profa. Îmi pare rău că mama ta a murit”.

„Dar fiecare corp pentru să moară într-o zi. Iar astăzi a fost rândul mamei tale. Dragostea este în inima ta!”, a mai scris ea, desenând, de asemenea, și un calculator.

Potrivit declarațiilor făcute de Keeling, profesoara nu a primit niciodată bilețelul respectiv: „I l-am arătat mamei după ce l-am scris și mi-a spus foarte politicos că ar trebui să-l păstrăm acasă. Am uitat complet de el”.

Citește și: Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”

Recent, ea a călătorit acasă, în Oklahoma, după ce bunicul ei a murit, iar în timpul petrecut acolo mama i-a dăruit bilețelul.

„Minunatul meu bunic, Joseph Edward Schraad, a murit pe 10 iulie. Am condus din Virginia la Oklahoma pentru înmormântarea lui. Eram foarte supărată și mama mea dorea să mă înveselească, așa că a căutat într-o cutie de amintiri pe care o păstrase timp de 25 de ani și mi-a arătat biletul de condoleanțe pe care l-am făcut pentru profesoara mea”, a mai precizat Keeling pentru sursa citată.

„Mă bucur că nu m-a lăsat să i-l dau profesoarei. Am crezut că acel bilețel este ciudat, dar am făcut câteva poze și l-am transformat într-un TikTok. Cred că am adus puțină bucurie, mai ales celor care au pierdut pe cineva de curând”, a mai spus tânăra.

Etichete: fetita , moarte , bilet

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri