Ben Affleck is Spotted Having Chick-fil-A Delivered to His Home in Los Angeles
Actualitate

Ben Affleck. Profimedia

Ben Affleck, „fericit” de mutarea în noua sa casă. „E unde și-a dorit să fie, aproape de copiii lui, într-un cartier pe care-l iubește”

Ben Affleck este „fericit” pentru că ușor, ușor se mută cu totul în noua sa casă din cartierul pe care îl îndrăgește fantastic, pe fondul divorțului de Jennifer Lopez, potrivit Daily Mail. 

O sursă a declarat pentru People că actorul în vârstă de 52 de ani „se descurcă bine” și „se mută încet, încet în noua lui casă”, în timp ce mai multe camioane au fost văzute recent la conacul pe care l-a împărțit cu JLo.

„Este acolo unde își dorește să fie: aproape de copiii lui și într-un cartier pe care îl iubește”, a mai spus sursa.

„Îi place să lucreze și este foarte concentrat pe aspectele pozitive”.

Dezvăluiri despre tensiunile dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ajunsese să fie ca o mamă pentru el!”

Cât despre Jennifer (55 de ani), pare să fie bine la rândul ei, o persoană din anturajul ei declarând pentru aceeași publicație că aceasta „se simte în continuare norocoasă și este optimistă”, în ciuda faptului că s-au separat. 

„Ea a încercat atât de mult să facă lucrurile să funcționeze în mariajul lor, dar asta nu a contat pentru Ben. Acum, e înconjurată de familie, prieteni și de copiii ei”.

„Întotdeauna reușește să aibă o perspectivă pozitivă. Divorțul este dificil pentru ea, dar mereu găsește o modalitate de a merge mai departe”, a mai spus persoana apropiată artistei.

Jennifer Lopez se simte „ușurată” după ce a cerut divorțul de Ben Affleck: „A fost o tortură pentru ea”

Cuplul supranumit „Bennifer” a plătit 60,85 milioane de dolari în mai 2023 pentru proprietatea Crestview Manor, cu 12 dormitoare și 24 de băi.

Diva pop în vârstă de 55 de ani și Ben, al patrulea ei soț, care ar avea un credit ipotecar de 20 de milioane de dolari, l-au angajat pe agentul imobiliar al The Agency, Santiago Arana, pentru a anunța vânzarea casei, pe 11 iulie, pentru 68 de milioane de dolari.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri