Angelina Jolie/ Profimedia
Actualitate

Angelina Jolie/ Profimedia

Are aproape 50 de ani, dar nu-i e frică să îmbătrânească. Angelina Jolie susține că „adoră” să devină o „femeie în vârstă”

Angelina Jolie, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la Hollywood, a vorbit recent despre felul în care îmbrățișează îmbătrânirea, într-un interviu acordat pentru IndieWire. Vedeta, care împlinește 50 de ani anul viitor, a mărturisit că îi place să devină o „femeie în vârstă” și că se simte împăcată cu această etapă a vieții sale.

„Am 49 de ani. Mă simt ca o femeie mai în vârstă acum și ador asta”, spune Angelina.

Afirmațiile ei vin într-un moment în care multe celebrități se luptă să păstreze o imagine tânără și fără cusur, iar Angelina oferă un mesaj puternic despre autenticitate și acceptare de sine. Deși presiunea din industria filmului poate fi copleșitoare, actrița demonstrează că îmbătrânirea poate fi văzută ca o parte firească și frumoasă a vieții.

Citește și: De la ce porneau adesea certurile dintre Brad Pitt și Angelina Jolie în timpul mariajului lor

Actrița a făcut aceste comentarii în contextul discuției despre noul ei rol în filmul biografic Maria, în care o interpretează pe faimoasa cântăreață de operă Maria Callas. Actrița a recunoscut că, în multe privințe, acest rol a avut o legătură profundă cu propria sa realitate, iar pregătirea pentru a juca această legendă a operei a adus o transformare personală pentru ea.

Angelina Jolie/ Profimedia
Angelina Jolie/ Profimedia

Deși nu a fost inițial familiarizată cu muzica de operă, Angelina a petrecut luni de zile pregătindu-se pentru acest rol. Ea a luat cursuri de operă și de italiană, dorind să se apropie cât mai mult de personajul pe care îl interpretează. „Am avut șapte luni de cursuri de operă, cu profesori excelenți, și m-am pregătit foarte mult pentru acest rol”, a declarat actrița în cadrul Festivalului de Film de la Telluride.

Citește și: Angelina Jolie a apărut pe covorul roșu la brațul fiice sale. La doar 15 ani, Vivienne a atras toate privirile

Interpretarea lui Callas, o figură legendară a operei, nu a fost doar o provocare artistică pentru Angelina, ci și o experiență de transformare. Actrița a recunoscut că a descoperit o nouă dimensiune a artei operei și a învățat să aprecieze această formă de artă, de care nu era atât de apropiată în copilărie.

„A fost o descoperire completă a acestei forme de artă care mi-a transformat viața”, a mărturisit ea.

Pe lângă interpretarea emoționantă a personajului, Angelina a vorbit și despre cât de mult a învățat despre Maria Callas ca persoană. În cadrul unui panel la Festivalul de Film de la Veneția, Jolie a discutat despre legătura surprinzătoare pe care a simțit-o cu Callas, în special cu partea ei „extrem de blândă”. Actrița a explicat că, deși Callas era percepută de public ca fiind puternică și distantă, în realitate era o persoană sensibilă și deschisă emoțional, o trăsătură pe care Angelina spune că o împărtășește.

Angelina Jolie/ Profimedia
Angelina Jolie/ Profimedia

Cuvântul „divă”, adesea asociat cu Callas, a fost și el reinterpretat de Angelina. „Am reînvățat acest cuvânt prin Maria... și am o nouă relație cu el”, a spus ea, adăugând că percepția publicului despre o femeie poate fi uneori distorsionată, iar adevărata esență a unei persoane este adesea mult mai complexă decât pare.

Filmările pentru Maria au fost intense și emoționante, culminând cu o premieră emoționantă la Festivalul de Film de la Veneția, unde Angelina a fost copleșită de aplauzele publicului. Actrița a fost văzută ștergându-și lacrimile după o ovație de opt minute.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri