andreea marin si iubitul
Actualitate

Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. / Foto: Instagram

Andreea Marin, despre relația cu Adrian Brâncoveanu: „Nu-ți închipui că el e mai calm”. Cei doi sunt împreună de 7 ani

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste șapte ani. În ciuda scepticismului inițial al multora, relația lor s-a dovedit a fi una durabilă, bazată pe respect reciproc și sprijin constant. Vedeta a vorbit recent despre secretele care au menținut vie această legătură specială.

„Nu-ți închipui că el e mai calm. E un om energic, pus pe treabă, ne potrivim foarte bine și în punctul acesta și cred că de aceea suntem și după 7 ani și ceva împreună și construim în continuare”, a declarat Andreea Marin pentru Cancan.

Citește și: Andreea Marin, despre cum a ajuns să slăbească: „Am căzut pe stradă. Pur și simplu, în timpul filmărilor!” Ce i-a spus medicul

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Andreea Marin a subliniat că statornicia partenerului ei a fost un element esențial în evoluția relației lor. Deși Adrian Brâncoveanu lucrează în străinătate, ceea ce a implicat o distanță considerabilă între ei, această provocare nu a făcut decât să întărească legătura dintre ei.

„Statornicia, pentru că e atât de important să simți că ai lângă tine un om pe care vrei să-l susții și care te susține și care îți este aproape chiar și când e departe, cum e cazul acum. El lucrează în străinătate”, a adăugat vedeta.

Deși începutul relației a fost marcat de dificultăți, inclusiv trei ani în care Adrian Brâncoveanu a fost consul pe un alt continent, cuplul a reușit să depășească aceste obstacole prin sprijin reciproc și grijă. Andreea Marin a evidențiat importanța prieteniei și comunicării în menținerea unei relații solide, subliniind că atracția nu este suficientă pentru o legătură de durată.

Citește și: Andreea Marin, reacție neașteptată atunci când a fost întrebată de iubitul fiicei ei: „La vârsta aceasta avem doar prieten”

Andreea Marin nu ezită să-și laude partenerul ori de câte ori are ocazia, recunoscând că succesul ei din ultimii ani este, în mare parte, datorat sprijinului discret și constant oferit de Adrian Brâncoveanu.

„O să fiu foarte sinceră și o să spun că în cei 6 ani din viața mea mi-a fost alături și că tot ce am reușit să construiesc a fost cu sprijinul lui, așa din umbră, fiind un om discret și nelucrând într-un domeniu ca al nostru, în care e nevoie să comunicăm deschis de cele mai multe ori, însă fără el n-aș fi fost în stare să fac toate lucrurile astea, tehnic vorbind. E nevoie de o mână de bărbat și de o minte de bărbat, care să te descurce atunci când încep să te încurce toate aceste probleme de ordin tehnic, pe care nu ai cum să le știi. Mă rog, experiența te ajută”, a declarat Andreea Marin, în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu un an.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri