Thomas Markle și fiica lui, Meghan Markle/ Profimedia
Actualitate

Thomas Markle și fiica lui, Meghan Markle/ Profimedia

Tatăl lui Meghan Markle a dezvăluit singurul regret pe care îl are în relația cu ducesa de Sussex: „Am crezut că va fi mereu acolo”

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, a vorbit deschis despre durerea pe care o simte după înstrăinarea de fiica sa, pe măsură ce se apropie de împlinirea a 80 de ani și se confruntă cu probleme de sănătate. Într-un interviu acordat pentru Mail on Sunday, Thomas a mărturisit că și-a imaginat că Meghan „va fi mereu acolo” pentru el, exprimându-și regretul și dezamăgirea față de situația actuală.

Thomas, fost director de lumini la Hollywood, a recunoscut că a greșit atunci când a colaborat cu paparazzii pentru a vinde poze înainte de nunta fiicei sale. Incidentul a fost unul dintre motivele principale pentru care relația lor s-a deteriorat. În plus, el nu a putut să participe la nunta lui Meghan cu prințul Harry, deoarece a suferit două atacuri de cord, ceea ce a dus la preluarea rolului de către Regele Charles al III-lea de a o conduce pe Meghan la altar.

Citește și: Prințul Harry, dezvăluiri despre ruptura dintre Meghan Markle și tatăl ei: ”Dacă n-ar fi fost cu mine, atunci el ar fi fost lângă ea!”

„Singurul lucru pe care nu mi l-am imaginat niciodată a fost că Meghan se va întoarce împotriva mea în acest moment al vieții mele. Am crezut că va fi mereu acolo pentru mine”, a declarat Thomas Markle.

El a explicat că situația în care s-a aflat atunci când a fost urmărit de paparazzi a fost una dificilă și a subliniat că a încercat în repetate rânduri să își ceară scuze pentru greșeala făcută. De asemenea, Thomas a menționat că acțiunile lui Meghan și Harry, cum ar fi acuzarea familiei regale de rasism, sunt mult mai grave decât greșeala pe care el a comis-o. 

Thomas Markle și fiica lui, Meghan Markle/ Profimedia
Thomas Markle și fiica lui, Meghan Markle/ Profimedia

Thomas l-a criticat, de asemenea, pe Harry pentru că nu a făcut niciun efort să-l întâlnească, întrebându-se cum un bărbat s-ar putea căsători fără să-l cunoască pe tatăl soției sale.

Citește și: Meghan Markle crede că e „loc de iertare” între ea şi membrii familiei regale. „Harry mi-a zis: 'Mi-am pierdut tatăl în acest proces'”

„Când mă gândesc la viața mea, așa cum faci când te apropii de 80 de ani, o întrebare la care nu pot găsi un răspuns este: De ce nu a venit Harry niciodată să mă întâlnească? Are resursele pentru a zbura în jurul lumii. Asta nu a avut niciodată sens pentru mine”, a spus Thomas Markle, adăugând: „Ce bărbat se căsătorește fără să-l cunoască pe tatăl soției sale?”.

Singura dorință pe care o are tatăl lui Meghan Markle înainte de a împlini 80 de ani. Cei doi nu au mai vorbit de șase ani

Thomas Markle a făcut o rugăminte emoționantă către fiica sa înainte de a împlini 80 de ani, cerând să-și cunoască nepoții, pe prințul Archie și pe prințesa Lilibet. Cu ocazia aniversării sale, care va avea loc pe 18 iulie, tatăl ducesei de Sussex, care nu a mai vorbit cu Meghan de șase ani, a recunoscut că nu se așteaptă să primească vești de la ea, dar speră să aibă ocazia să-și vadă nepoții, chiar și într-o fotografie.

„Nu am avut pretenții să fiu căutat de ziua de naștere, dar știu că singura persoană de la care vreau cel mai mult să aud, Meghan, nu mă va contacta. Mi-ar plăcea să-mi cunosc nepoții, dar aș fi fericit și cu o fotografie în acest stadiu”, a declarat Thomas Markle pentru Daily Mail.

Thomas Markle și fiica lui, Meghan Markle/ Profimedia
Thomas Markle și fiica lui, Meghan Markle/ Profimedia

Citește și: Meghan Markle, criticată din nou după ce tatăl ei a ajuns de urgență la spital: ”N-a încercat să ia legătura cu el!”

Într-un interviu recent, Thomas a recunoscut că „nu s-a așteptat niciodată să ajungă la 80 de ani” după ce tatăl său a murit la vârsta de 61 de ani. El și-a exprimat mândria față de realizările sale de-a lungul vieții, dar a subliniat că ultimii șase ani, marcați de conflictele cu Meghan, au umbrit aceste realizări.

Meghan Markle a vorbit despre relația sa ruptă cu tatăl ei în timpul interviului din 2021 cu Oprah Winfrey. „Mă întristează foarte mult”, a spus Meghan. „Mi-am pierdut tatăl. Am pierdut un copil. Aproape că mi-am pierdut numele. Dar sunt încă în picioare”.

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri