Pasionatii de gastronomie au testat, probabil, cele mai populare metode de a curata usturoiul. Gospodinele din Coreea propun insa o noua tehnica, pe care o considera extrem de eficienta.
Ai introdus si tu pana acum usturoiul intr-un borcan si l-ai scuturat pana cand s-au curatat cateii de coaja? Ai testat metoda cuptorului cu microunde? Ei bine, niciuna dintre acestea nu e considerata perfecta in Coreea.
Cu ajutorul unui cutit gros, de decojit, si putina indemanare, ele reusesc sa extraga fiecare de catel de usturoi individual, lasand coaja in urma.
Un clip in care utilizatorul @VPestilenZ de pe Twitter a demonstrat tehnica a devenit rapid viral, strangand peste 24 de milioane de vizualizari si peste 150.000 de comentarii.
Bineinteles, nu toti au reusit sa reproduca din prima incercare finetea utilizatorului, insa acesta s-a bucurat si de feedback pozitiv.
Daca vreti sa testati aceasta metoda, urmariti clipul de mai jos si spuneti-ne daca in ceea ce va priveste a functionat.