Simona-Halep
Moda

Simona Halep/ Foto: Instagram

Simona Halep a purtat o ținută de peste 30.000 de euro în vacanță la Veneția. Accesoriul extravagant care a atras atenția fanilor 

Simona Halep a reușit din nou să atragă toate privirile, de data aceasta în vacanța sa la Veneția. Tenismena, cunoscută nu doar pentru performanțele sale sportive, ci și pentru gusturile rafinate în materie de modă, a ales o ținută casual care a impresionat prin simplitate și accesoriile extravagante.

Aflată în Veneția pentru o binemeritată pauză după o perioadă încărcată, Simona Halep s-a lăsat fotografiată purtând un outfit lejer, perfect pentru zilele toride din superbul oraș al îndrăgostiților. În imagini, Simona apare într-un maiou alb combinat cu o pereche de pantaloni albi cu imprimeu negru, semnați de Fabiana Filippi, în valoare de 950 euro. Însă, ceea ce a făcut cu adevărat diferența au fost accesoriile de lux: o pereche de ochelari de soare Tom Ford, care valorează 325 euro și o geantă Hermès Kelly Mini, a cărei valoare se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

Citește și: Simona Halep și-a schimbat look-ul, dar nu toți fanii au fost plăcut impresionați: "O îmbătrânește". Răspunsul elegant al stilistului

Fanii și pasionații de modă au recunoscut imediat brandurile de lux pe care Simona le-a integrat în ținuta sa casual. De altfel, sportiva a împărtășit momente din vacanța sa pe rețelele de socializare, unde zâmbetul său larg reflecta bucuria de a se afla în Veneția.

Simona Halep/ Foto: Instagram
Simona Halep/ Foto: Instagram

Nu este prima dată când Simona Halep captează atenția cu ținute spectaculoase. Recent, la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase, tenismena a purtat o rochie neagră, cu un decolteu generos și un decupaj seducător în zona abdomenului. Rochia a fost anterior purtată de Simona în 2019, la cina campionilor de la Wimbledon. În cadrul aceluiași eveniment, a accesorizat ținuta cu o poșetă Hermès Kelly, similară cu cea purtată în Veneția, confirmându-și astfel pasiunea pentru acest brand de lux.

Citește și: Simona Halep, apariție spectaculoasă la Shenzhen. Românca a strălucit la ședința foto

Prețul ținutei purtate la nunta lui Ianis Hagi, conform cancan.ro, se situează între 15.000 și 20.000 de euro, demonstrând că Simona Halep nu face compromisuri când vine vorba de modă și eleganță.

Aceeași geantă Hermès Kelly a fost accesorizată și la evenimentul Sports Festival Cocktail Party 2024 de la Cluj-Napoca, unde Simona a strălucit într-o rochie albastră din satin, semnată de Emilio Pucci.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?