Regina Letizia/ Profimedia
Moda

Regina Letizia/ Profimedia

Regina Letizia a apărut pe covorul roșu într-o rochie de 120 de euro. Este a doua oară când suverana a fost văzută în această ținută 

Regina Letizia a Spaniei a reușit să impresioneze din nou prin simplitatea și eleganța sa, apărând pe covorul roșu la deschiderea stagiunii 2024/2025 a Teatrului Regal din Madrid într-o rochie accesibilă, dar de mare efect.

Nu este prima dată când Letizia reciclează o ținută, rochia midi neagră pe care a purtat-o având un preț de doar 120 de euro. Regina a demonstrat astfel că eleganța nu depinde de prețul hainelor, ci de felul în care acestea sunt purtate.

Citește și: Regina Letizia, într-o rochie argintie, cu un decolteu larg. L-a premiat pe Michael Douglas la Festivalul de la Mallorca

Rochia a fost purtată pentru prima dată anul trecut, la o ceremonie de premiere în Girona. Cu toate acestea, suverana a reușit să aducă un aer proaspăt ținutei, schimbând accesoriile. Dacă la prima apariție a combinat rochia cu pantofi stiletto argintii, la acest eveniment a optat pentru sandale aurii cu toc gros, oferind astfel un nou twist look-ului său. În plus, geanta plic aurie s-a integrat perfect în această combinație.

Regina Letizia/ Profimedia
Regina Letizia/ Profimedia

Regina Letizia, în vârstă de 52 de ani, și-a etalat cu încredere brațele tonifiate, caracteristice stilului său, rochia fără mâneci evidențiindu-i silueta grațioasă. Volanele elegante ale rochiei și decolteul adânc în formă de „V” au adăugat o notă subtilă de feminitate și rafinament. Machiajul a fost minimalist, dar strălucitor, cu accent pe un ruj lucios și un fard de pleoape în nuanțe piersică, completat de un iluminator auriu. Coafura sa simplă, dar elegantă, cu părul brunet perfect aranjat, a fost accesorizată cu cercei din cristal argintiu, care au adăugat o notă de strălucire subtilă.

Citește și: Regina Letizia, extrem de zâmbitoare la un eveniment în Madrid, după ce a fost acuzată că a avut o aventură cu fostul cumnat

Regele Felipe, în vârstă de 56 de ani, a fost alături de soția sa, impresionând la rândul său printr-un costum negru clasic, combinat cu o cravată bleu și pantofi din piele neagră. Cei doi au fost fotografiați zâmbind și interacționând cu invitații și fanii prezenți la eveniment.

Regina Letizia/ Profimedia
Regina Letizia/ Profimedia

Apariția regală de pe covorul roșu vine la scurt timp după un alt eveniment la care Letizia a participat, atrăgând atenția cu o altă ținută casual, dar chic. La o ceremonie de premiere dedicată mediului, suverana a purtat o rochie din denim cu cordon. Evenimentul, care a avut loc la Muzeul Național de Artă Reina Sofía din Madrid, a marcat cea de-a patra ediție a premiilor Retina Eco, premiu dedicat inovațiilor și sustenabilității în domeniul mediului.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri