Sunday Rose/ Profimedia
Moda

Sunday Rose/ Profimedia

Are doar 16 ani, dar deja a făcut furori la Săptămâna Modei de la Paris. Fiica lui Nicole Kidman, debut inedit pe podium 

Sunday Rose, fiica de 16 ani a celebrei actrițe Nicole Kidman, și-a făcut debutul pe podium la prezentarea Miu Miu de primăvară/vară 2025 în cadrul Săptămânii Modei de la Paris. Momentul mult așteptat a avut loc marți și a marcat o nouă etapă în viața tinerei, care a pășit cu încredere într-o lume glamour, în care mama sa a fost mereu un punct de reper.

Adolescenta, pe care Nicole Kidman o are împreună cu soțul ei, cântărețul country Keith Urban, a atras toate privirile într-o rochie albă fluidă, fără mâneci, cu un detaliu de panglică la decolteu și un design specific stilului Miu Miu. Ținuta a fost completată de jambiere gri și pantofi cu toc negri, iar coafura a fost una elegantă, Sunday Rose lăsându-și părul blond pe spate. În ceea ce privește machiajul, acesta a fost unul minimalist, punând accent pe naturalețea sa - fard nud și un gloss roz pentru buze. 

Citește și: Nicole Kidman și fiica ei, ca surorile gemene la o prezentare de modă. Sunday Rose, la fel de înaltă ca actrița

Sunday a pășit cu încredere pe podium, însă mama sa nu a fost prezentă la spectacolul de modă, deși fusese văzută cu o seară înainte la prezentarea Balenciaga. Totuși, după defilare, Nicole Kidman i s-a alăturat fiicei sale la o cină organizată de Miu Miu pentru a sărbători debutul acesteia în modă. Cele două au pozat împreună, cu Nicole purtând o fustă în carouri până la genunchi și un pulover cu guler, în timp ce Sunday optase pentru o ținută similară, constând într-o cămașă cu fustă mini neagră și cizme. Actrița a sărbătorit momentul special al fiicei sale și pe rețelele sociale, postând pe Instagram o fotografie a lui Sunday pe podium. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Debutul lui Sunday Rose în modă nu a fost o surpriză totală pentru cei apropiați familiei, deoarece Nicole Kidman a declarat recent că fiica sa a fost mereu interesată de lumea modei și a așteptat cu nerăbdare momentul când va putea participa la un spectacol de modă. Într-un interviu pentru Vogue Australia, publicat luna trecută, actrița a mărturisit că Sunday a fost dornică să intre în această lume, iar ea i-a promis că la 16 ani va putea participa la un show de modă. „Ea este pe cale să împlinească 16 ani”, a spus Kidman. „Iar eu i-am spus că, atunci când va avea 16 ani, va putea participa la un spectacol. Ea a vrut să meargă de mult timp.”

Citește și: Nicole Kidman, apariție rară alături de fiicele ei. Cum arată Sunday Rose și Faith Margaret

Nicole Kidman și Keith Urban, căsătoriți din 2006, au împreună două fiice – Sunday Rose, care s-a născut în 2008, și Faith Margaret, în vârstă de 13 ani, născută prin surogat în 2010. Pe lângă cele două fete, Kidman mai are doi copii – Bella, în vârstă de 31 de ani, și Connor, de 29 de ani – din căsătoria sa cu Tom Cruise, care a durat din 1990 până în 2001.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri