Hollywood, United States. 27th Apr, 2024. HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - APRIL 27: Nicole Kidman wearing Balenciaga arrives at the 49th Annual AFI (American Film Institute) Lifetime Achievement Award Gala Tribute Celebrating Nicole Kidman held
Divertisment

Nicole Kidman. Profimedia

Nicole Kidman dezvăluie cele mai bune sfaturi pe care le-a primit în căsnicia ei de 18 ani cu Keith Urban

Nicole Kidman și Keith Urban au una dintre cele mai longevive căsătorii de la Hollywood. Într-un interviu cu Victoria Beckham, pentru Vogue Australia, actrița de Oscar a vorbit despre cele mai bune sfaturi despre relații pe care l-a primit în timpul căsniciei sale de 18 ani cu muzicianul Keith Urban.

Vedeta în vârstă de 57 de ani și cântărețul country (56) au împreună două fiice – Sunday Rose, 15 ani, și Faith Margaret, 13 ani.

În timp ce a intervievat-o pe prietena ei Victoria Beckham care a sărbătorit alături de David Beckham 25 de ani de mariaj, Nicole a declarat:

„Cel mai bun sfat care mi s-a dat a fost că există individul – eu, tu – și apoi suntem noi. Și formăm un tot”, a dezvăluit ea.

Nicole Kidman și Keith Urban

Starul din The Big Little a continuat: „Nimeni altcineva nu are ceea ce creați voi doi sau ceea ce Keith și cu mine am creat, orice cuplu căsătorit, orice persoană care a ales să fie într-o relație împreună, noi creăm asta, așa că noi decidem ce este asta”. Ea a adăugat: „Dacă îți place cu adevărat persoana respectivă, o iubești cu adevărat, asta ajută enorm.”

Actrița din „A Family Affair” a subliniat și importanța compromisului – o regulă bună de urmat în orice relație, fie ea romantică sau platonică.

„Compromisul, de asemenea. Mult. Este întotdeauna încercare și greșeală, și uneori apare dezechilibrul, apoi relația revine în echilibru”.

„Oamenii mă întreabă mereu: 'Care este sfatul tău în căsătorie?'. Nu am niciunul! Fiecare își face treaba lui și le creează. Nu sunt un guru al relațiilor. Încerc doar să-mi găsesc drumul”, a spus Kidman.

Continuând despre ce înseamnă o relație sănătoasă, ea a mărturisit: „Emoții normale de frică și nesiguranță – nu trebuie să le respingi sau să le negi. Pot fi acolo, dar tu poți lucra prin ele. Asta le spun fiicelor mele: se întâmplă multe în spatele ușilor închise. Dar trebuie să mergi înainte, sunt capabilă să trec prin disconfort? Pentru că așteptarea ca totul să fie minunat tot timpul ... pur și simplu nu există așa ceva. Vor fi multe lucruri care se vor întâmpla într-o călătorie împreună, ceea ce este frumos și este în regulă”, a concluzionat ea.

Nicole, Keith și fiicele lor au petrecut timp împreună la Jocurile Olimpice de la Paris săptămâna aceasta.

 

Etichete: nicole kidman

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri