Cum a reușit o femeie să arate mai bine la 50 de ani, decât la 40/ Shutterstock
Frumusete

Cum a reușit o femeie să arate mai bine la 50 de ani, decât la 40/ Shutterstock

Cum a reușit o femeie să arate mai bine la 50 de ani decât la 40. Și-a dezvăluit secretul pe TikTok și a stârnit un val de reacții

O femeie în vârstă de 51 de ani a dezvăluit cum a reușit să-și transforme aspectul, arătând mai tânără la 50 de ani decât la 40. Billie, o creatoare de conținut pe TikTok, împărtășește regulat videoclipuri despre antrenamentele pe care pe face, subliniind că acestea au transformat-o complet în doar trei ani.

Într-un videoclip fixat pe pagina ei de TikTok, Billie a povestit că a început să meargă la sală în mai 2021, simțindu-se anxioasă la început. Trei ani mai târziu, ea dorește să inspire pe alții să-și schimbe viața, dacă se simt nemulțumiți de felul în care arată. Billie a subliniat că, după ce a acumulat peste 20 de kilograme, a încetat să mai aibă grijă de sine și arăta „cel mai rău” din viața ei la 40 de ani.

Citește și: Cum a reușit o tânără să slăbească 40 de kilograme într-un an. Imaginile cu transformarea ei sunt virale pe TikTok

„Când arătam rău, mă simțeam rău”, a scris ea în descrierea videoclipului. „Acum trei ani, am decis să slăbesc și să fiu sănătoasă. Cu cât aveam mai multă grijă de mine și cu atât slăbeam mai mult. Când arăt bine, mă simt bine. Nu cred că asta mă face vanitoasă. Mă face pur și simplu mândră de cine sunt și de ceea ce am realizat la 50 de ani”.

@billiesteele_fit I care about what I look like and I’m not ashamed to admit it. When I put on over 20 kg I stopped taking care of myself and I looked the worst I’ve ever looked in my entire life in my late 40s. When I looked bad. I felt bad. Three years ago I decided to lose weight and get healthy. The more self-care I gave to myself and the more weight I lost the better I took care of my appearance. when I look good, I feel good. I don’t think that that makes me vain. It just makes me proud of who I am and what I’ve achieved in my 50s. #womenweightloss #fitnessjourney #weightlossmotivation #over50weightlosswomen #over40women #fitnessmotivation #weightlossjourney #gymmotivation #itsnevertoolate ♬ Queen of mean - ✨🌸

Billie a făcut o comparație între cum arăta la 40 de ani și cum arată acum, la 50 de ani, prezentând o transformare spectaculoasă de la o imagine fără machiaj și cu părul întins la un look glam cu machiaj impecabil.

Citește și: Transformarea uluitoare a unui model care a apărut în „Sports Illustrated”. Cum arată Kathy Ireland la 60 de ani

Videoclipul ei a adunat mii de aprecieri și comentarii de la oameni care o felicită pentru transformarea sa. Un utilizator a scris: „Munca grea, consecvența și determinarea dau roade! Arăți minunat, Billie!”. Altul a adăugat: „Nu e vanitate. Mă simt la fel la 64 de ani. Muncesc din greu pentru a fi în formă și sănătos”.

Cu toate acestea, au existat și comentarii sceptice, unii acuzând-o că folosește filtre pentru a-și îmbunătăți aspectul. Fanii loiali ai lui Billie au sărit însă în apărarea ei, spunând că rezultatele ei sunt doar rodul muncii grele și al determinării.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri