Cum a reușit o tânără să slăbească 40 de kilograme într-un an (1)
Actualitate

Cum a reușit o tânără să slăbească 40 de kilograme într-un an / Credit foto: Captură video TikTok

Cum a reușit o tânără să slăbească 40 de kilograme într-un an. Imaginile cu transformarea ei sunt virale pe TikTok

Povestea unei tinere care a reușit să slăbească mai bine de 40 de kilograme într-un singur an a devenit rapid virală pe rețelele sociale, mii de oameni fiind impresionați de ambiția și eforturile ei.

Ashley Gertley, proprietara unui salon din Ontario, Canada, a slăbit puțin peste 40 de kilograme în 2023, iar în urmă cu câteva săptămâni și-a făcut publică povestea, împărtășind cu prietenii virtuali imagini și videoclipuri care ilustrează călătoria ei în lupta cu greutatea.

Citește și: Transformarea lui Kelly Clarkson. Fanii au reacționat după ce artista a afișat o siluetă subțire, la „The Tonight Show”: Cât ai slăbit!

Dacă ani la rând și-a neglijat sănătatea, ea și-a dorit să slăbească și a început să facă schimbări anul trecut, în luna februarie.

„Mi-am dorit să fac o schimbare în ceea ce privește felul în care mă port cu trupul meu”, a explicat tânăra, care este și creator de conținut.

Gerley a început să facă sport, iar în luna martie mergea de cinci ori la antrenamente pe săptămână. Ba mai mult, potrivit Daily Mail, ea susține că are un program extrem de riguros, începându-și ziua la 4.30 dimineața cu câteva exerciții de streaching, după care merge la sală.

O lună mai târziu, în aprilie, ea și-a dorit să facă mai mult pentru a-și îndeplini țelul de a slăbi, așa că a început să mănânce mai sănătos. Ce a schimbat în alimentația ei nu a ținut, însă, secret.

Concret, ea a dezvăluit că dimineața obișnuia să mănânce un ou de la păsări crescute în aer liber cu unt provenit de la bovine hrănite cu iarbă, dar și zmeură, afine sau avocado, toate bio.

Citește și: N-a arătat niciodată mai bine. Jessica Simpson, apariție spectaculoasă în pantaloni scurți din piele și într-o bustieră din dantelă

@ashleey.gertley 2023 is the year I made myself a priority.. 90lbs down in a year and im just getting started #weightloss #fitnessjourney ♬ Slime You Out - ashleeygertley

La prânz alege să mănânce supă de roșii cu ceapă, morcov, țelină, dovleac și busuioc, iar la cină creveți cu legume gătite la abur. Aceasta are și trei gustări în timpul zilei, printre ele regăsindu-se chiar și supă de oase făcută în casă, iaurt din nucă de cocos și alge marine.

Rezultatele au început să se vadă în scurt timp, iar aceasta a devenit și mai hotărâtă să aibă silueta pe care o visa, mai ales că până la finalul lunii decembrie, ea a slăbit mai bine de 40 de kilograme.

În plus, după această provocare, sănătatea ei mentală s-a îmbunătățit, atingând un nivel de fericire pe care nu se va mai gândea că-l va avea.

@ashleey.gertley self discipline is self love. started my fitness journey jan 2023; 90lbs down and never going back 💪🏼 #weightloss #fitnessjourney #weightlosstransformation ♬ original sound - ashleeygertley

„2023 este anul în care m-am pus pe mine pe primul loc. Am slăbit puțin peste 40 de kilograme, dar călătoria mea abia a început”, a scris tânăra în dreptul videoclipului care a fost văzut de mai bine de 5,2 milioane de ori și care a adunat peste 2,500 de comentarii: „Diferența dintre cum arătai în ianuarie și cum arăți în decembrie e uluitoare!”, „Ești frumoasă!” „Așa îmi doresc să arăte și anul meu. M-am săturat să mă simt și să arăt groaznic!”.

 

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri