vittoria ceretti si leonardo dicaprio
Divertisment

Leonardo DiCaprio are o relație cu modelul Vittoria Ceretti. / Foto: Profimedia

Vittoria Ceretti, vacanță în Spania, pe iaht, fără iubitul ei, Leonardo DiCaprio. Supermodelul italian, show în costum de baie

De aproape un an, Leonardo DiCaprio are o relație cu modelul italian Vittoria Ceretti, cu aproape 24 de ani mai tânără decât el. Celor doi le place discreția. Nu au apărut oficial la niciun eveniment, ci singurele poze în care sunt împreună au fost făcute de paparazzi. Nu se știu multe detalii despre cum merg lucrurile între ei, dar cert este că se bucură de viața în doi, dar și de activități pe care le fac separat.

Zilele trecute, Vittoria s-a relaxat alături de o gașcă mare de prieteni. Nu oricum, ci au închiriat un iaht și au mers în Formentera, Spania. Tânăra de 26 de ani se pregătește să onoreze o mulțime de angajamente, căci în curând se dă startul Săptămânilor Modei din capitalele mondiale ale fashionului, așa că profită cât poate de timpul liber.

Citește și: Leonardo DiCaprio, ironizat după ce s-a aflat că noua lui iubită nici nu era născută când el a jucat în “Titanic”

Vittoria Ceretti
Vittoria Ceretti, vacanță în Spania / Foto: Profimedia

Vittoria Ceretti e mare iubitoare de soare, valuri și înot, așa că a pus pe ea un costum de baie alb, din două piese, și s-a bălăcit cât a fost ziua de lungă. Când a obosit, a făcut un duș rapid pe puntea iahtului și s-a pus la soare. Deși Leo nu a fost cu ea, bruneta de 1.76 m înălțime a avut companie în prezența mai multor prieteni, la fel de tineri și în formă ca ea. Italianca și-a arătat trupul subțire de model, dar și tatuajele.

Cine este Vittoria Ceretti, iubita lui Leonardo DiCaprio

Leo și Vittoria Ceretti s-au cunoscut în Franța, în 2023, în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Vittoria este din Italia și lucrează ca model pentru designeri renumiți. Aceasta a fost căsătorită cu DJ-ul Matteo Milleri, pe care-l numea "dragostea vieții mele". Cei doi nu au mai fost văzuți împreună din  decembrie 2022.

Vittoria este fiica creatoarei de modă Francesca Lazzaro. Este model de la 14 ani, când a fost descoperită de o mare agenție din domeniu. Are peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram, este la apogeul carierei și este prietenă cu alte modele cunoscute.

Citește și: Ironii la adresa lui Leonardo DiCaprio, pe scena premiilor Oscar. Amy Schumer: “Lasă o planetă mai curată pentru iubitele lui tinere”

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri