Adriana Lima/ Profimedia
Divertisment

Adriana Lima/ Profimedia

Val de reacții în mediul online după apariția Adrianei Lima la show-ul Victoria's Secret: „Iar și-a făcut ceva la față?” 

Adriana Lima a atras din nou atenția fanilor în momentul în care a revenit pe podiumul Victoria's Secret Fashion Show 2024, după o absență de șase ani. La vârsta de 43 de ani, supermodelul a fost sursa unor reacții contradictorii în mediul online, în special datorită aspectului său fizic, care a generat întrebări și speculații legate de posibile intervenții chirurgicale. 

Spectacolul a avut loc marți seară în New York City, unde Lima a defilat într-un bikini negru strălucitor, completat de un crop top transparent în carouri și jambiere asortate. La prima vedere, fanii au fost impresionați de revenirea sa, descriind-o ca fiind „fără vârstă”, însă mulți au observat că chipul ei părea diferit de anii trecuți, generând întrebări precum: „Iar și-a făcut ceva la față?”.

Adriana Lima/ Profimedia
Adriana Lima/ Profimedia

Citește și: Adriana Lima, din nou pe podium după o pauză de șase ani. Fostul „îngeraș” e într-o formă de invidiat la 43 de ani

Adriana Lima a explicat că revenirea sa în industria modei a fost puternic influențată de criticile primite în mediul online. Ea a declarat într-un interviu, în urmă cu ceva timp, că mulți utilizatori i-au spus anul trecut că „forțează tinerețea” și că nu ar trebui să se întoarcă la modeling, iar acest lucru a ambiționat-o. De asemenea, prin gestul său, Lima vrea să le transmită un mesaj și copiilor ei, să le arate că nu ar trebui să-i lase pe alții să le afecteze încrederea. 

Revenirea Adrianei Lima a fost precedată de o campanie online, unde a promis că va răspunde criticilor prin intermediul apariției sale la show-ul Victoria's Secret. Aceasta a fost o alegere curajoasă, având în vedere că modelul a fost acuzat în trecut că arăta „de nerecunoscut” la evenimentele de premiere. 

Citește și: Cum arată Adriana Lima la aproape un an de când a apărut cu „fața umflată”, fiind acuzată că a apelat la bisturiu. Pozele sunt virale

Spectacolul din 2024 nu a fost doar despre revenirea Adrianei Lima, ci și despre întoarcerea altor veterani ai brandului, precum Alessandra Ambrosio și Tyra Banks. Cu un line-up muzical exclusiv feminin, incluzând pe Cher și Blackpink, show-ul a marcat o etapă importantă pentru Victoria's Secret, care se află într-o continuă redefinire a imaginii sale.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri