World Premiere Of Tubi Movies' "The Thicket" - Arrivals
Divertisment

Adriana Lima / Getty Images

Adriana Lima, din nou pe podium după o pauză de șase ani. Fostul „îngeraș” e într-o formă de invidiat la 43 de ani

Adriana Lima, supermodelul cunoscut pentru aparițiile în show-urile Victoria’s Secret, a revenit pe podium după o pauză de șase ani. Aceasta a defilat joi seară pentru Schiaparelli, în cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

În vârstă de 43 de ani, Adriana, care nu a mai pășit pe catwalk din 2018, s-a concentrat în ultimii ani pe viața de familie, ea aducând pe lume un copi anul trecut.

Citește și: Cum arată Adriana Lima fără pic de machiaj. Fostul „îngeraș” s-a afișat complet naturală la o plimbare cu iubitul ei

În imaginile apărute pe rețelele sociale, supermodelul poate fi văzut când pășește pe podium îmbrăcată într-o rochie scurtă, albă, pusă în valoare de un corset. Ea și-a asortat ținuta cu pantofi cu tocuri înalte și cu o poșetă bej, precum și cu niște cercei aurii supradimesionați și cu o brățară.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Look-ul ei a fost întregit de o coafură simplă, modelul având părul prins într-un coc atent, precum și de un machiaj discret. Adriana Lima a arătat perfect, mai ales că în urmă cu câteva luni fusese ținta comentariilor negative, fiind acuzată că a exagerat cu fillerele.

Citește și: Adevărul despre transformarea Adrianei Lima. Medici esteticieni, despre ultima ei apariție publică: „A apelat la fillere”

Adriana Lima a reacționat în fața comentariilor dure

„N-aș fi crezut că este aceeași persoană”, a scris, anul trecut, cineva pe X (fostul Twitter), în timp ce alții au speculat că modelul brazilian ar putea avea „fața umflată” de la o procedură cosmetică, precum un „lifting facial” sau de la „fillere”. Altcineva a scris: „O, nu! Ce si-a facut la față?! Și de ce? Era perfectă înainte”.

În urma discuțiilor din online, Adriana a reacționat pe Instagram: "Acesta este chipul unei mame obosite (...) Mulțumesc pentru grijă".

De asemenea, într-un alt interviu, ea a comentat apariția imaginilor de atunci: "Nu m-au deranjat deloc (criticile primite -n.r.). Sunt foarte puternică și sincer, m-am uitat la mine înainte să ies din casă și mă simțeam grozav. Eram cu copiii mei, iar ei s-au uitat la mine și mi-au spus: 'Mamă, ești așa frumoasă!'".

Citește și: Val de comentarii după apariția Adrianei Lima cu fața transformată. Modelul a reacționat: Acesta este chipul unei mame obosite

"Am fost ceva de genul: asta nu sunt eu. Totul era bizar pentru că eu nu mă văd așa. Încă nu mă văd așa. Te poți vedea diferit. Nu m-am simțit jignită. Am râs. Ideea este că nu am 16 ani. Am început ca model la 16 ani, dar nu voi mai avea niciodată acea vârstă. Am 42 de ani și sunt mai fericită ca oricând; cea mai fericită cu mine însămi. Îmi îmbrățișez vârsta și nu mă voi schimba pentru nimeni", a mai adăugat Adriana Lima, care a fost "îngeraș" Victoria's Secret din 1999 în 2018.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri