Elizabeth Hurley și Naomi Campbell
Divertisment

Elizabeth Hurley și Naomi Campbell / Foto: Profimedia

Trecute de 50 de ani, dar tot decoltate și stilate. Naomi Campbell și Elizabeth Hurley au descoperit secretul tinereții fără bătrânețe

O petrecere de vară, care a marcat eveniment important din cariera lui Naomi Campbell, a strâns o mulțime de vedete în Londra. În afară de protagonista serii, și Elizabeth Hurley a ieșit în evidență.

Naomi și Elizabeth sunt exemplul viu al zicalei "vârsta e doar un număr", căci, deși trecute bine de 50 de ani, cele două arată la fel de bine ca în tinerețe. Nu renunță la rochiile decoltate, cu crăpătură, care le pun în valoare trupurile parcă sculptate.

Citește și: Are 54 de ani, dar arată impecabil. Naomi Campbell și-a etalat silueta într-o rochie transparentă la Festivalul de Film de la Cannes

Naomi Campbell
Naomi Campbell / Foto: Profimedia

Naomi Campbell are 54 de ani. A fost în centrul atenției, la gala din capitala Marii Britanii. A arătat senzațional într-o rochie albă, lungă, pe sub care nu a purtat sutien. Decoltată generos, cu spatele gol și crăpătură lungă pe picior, mama a doi copii a accesorizat cu ochelari de soare cu rame albe și o mulțime de bijuterii cu diamante. 

Elizabeth Hurley
Elizabeth Hurley / Foto: Profimedia

Citește și: Elizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie mini din dantelă și latex. “Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente”

De cealaltă parte, nici Elizabeth Hurley, care a împlinit recent 59 de ani, nu s-a lăsat mai prejos. Într-o rochie cu imprimeu hipnotizant, lungă și parcă turnată pe silueta ei, Liz a fost și ea curajoasă la capitolul decolteu. A fost însoțită de fiul ei de 22 de ani, Damian, care-i seamănă leit, îmbrăcat într-un costum alb.

The Naomi: In Fashion este evenimentul care explorează cariera de 40 de ani a celebrei Naomi Campbell. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri