Thalia Mottola attends Person of the Year gala in Las Vegas
Divertisment

Thalia / Profimedia Images

Thalia, imaginea perfecțiunii într-o rochie din latex, super scurtă, la 53 de ani. Fanii: „Ești o legendă!”

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Thalia, celebra cântăreață și actriță mexicană, care se mândrește cu o siluetă de invidiat chiar și la 53 de ani.

Cântăreața a participat la Săptămâna Modei de la Paris, unde a venit la prezentarea Dior și a arătat spectaculos, fiind îmbrăcată într-o rochie scurtă, din latex, pe care a asortat-o cu cizme lungi din același material. 

Thalia (4)

Citește și: Vârsta, doar un număr pentru ea! Thalia, ca o puștoaică la aproape 51 de ani, în pantaloni ultra mulați: ”Pari atât de tânără!”

Artista și-a lăsat părul liber pe spate și a optat pentru un machiaj discret, în timp ce în talie și-a prins o curea, ceea ce i-a subliniat-o.

„Frumoasă pentru totdeauna, ești o legendă!”, „Ce frumoasă ești!”, „Arăți minunat!”, „Adorabilă!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali în dreptul imaginilor pe care le-a făcut publice pe contul ei de Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Thalia, la brațul soțului de 72 de ani, într-o apariție publică rară. Artista și Tommy Mottola au împreună doi copii

Thalia e căsătorită de mai bine de 20 de ani cu Tommy Mottola

Thalia și-a găsit fericirea în brațele lui Tommy Mottola, acum mai bine de 20 de ani. Nu de puține ori, artista din Mexic a spus că vede în acesta partenerul perfect și că îi este suflet pereche: "Mă iubește și urâtă, și frumoasă, și supărată, și fericită, și bolnavă sau sănătoasă. Mă iubește așa cum sunt", declara Thalia într-un interviu mai vechi. Și mogulul și-a exprimat iubirea pentru soția lui, iar la cea mai recentă aniversare a căsniciei, i-a spus că este cea mai mare binecuvântare a vieții lui.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 1999, la un eveniment organizat de Emilio și Gloria Estefan. S-au căsătorit în decembrie 2000, în New York. Tommy Mottola a mai fost căsătorit, vreme de cinci ani, cu Mariah Carey.

Citește și: Thalia, mai senzuală ca oricând, într-un body din latex și cizme până la genunchi. Are 51 de ani, dar arată ca pe vremea telenovelelor

Etichete: thalia

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri