Susan Sarandon
Divertisment

Susan Sarandon, în "Thelma & Louise" (1991) / Foto: Profimedia

Susan Sarandon, la 33 de ani de la "Thelma & Louise". Cu machiaj de seară și rochie strălucitoare, e ravisantă și la 77 de ani

Este frumoasă și plină de viață, nu-și ascunde ridurile, e relaxată și sigură pe ea. Este vorba despre Susan Sarandon sau despre cum și-ar dori orice femeie de vârsta ei să arate și să trăiască. La 77 de ani, câștigătoarea de Oscar e șic, puternică și strălucitoare.

Susan Sarandon a furat toate privirile la un eveniment dedicat stilului, la Madrid. Actrița și-a început cariera în 1970, dar s-a impus printre vedetele de la Hollywood în anii '80, jucând alături de celebrii actori Catherine Deneuve (''The Hunger'', 1983) şi Jack Nicholson (''The Witches of Eastwick'', 1987). În 1988, a jucat în ''Bull Durham'', alături de Tim Robbins, care avea să-i devină partener şi în viaţa reală. În 1991, apare în rolul Louisei, în filmul de succes al lui Ridley Scott, ''Thelma & Louise''. Rolul din acest film i-a adus o nouă nominalizare la Oscar.

Susan Sarandon
Susan Sarandon, iunie 2024, Madrid / Foto: Madrid

Citește și: Susan Sarandon, despre ultima discuție cu fostul ei iubit David Bowie: "Am avut norocul să fiu lângă el cu două luni înainte să moară"

Acum, la 33 de ani de la momentul "Thelma & Louise", Susan Sarandon a rămas tonică și superbă. În capitala Spaniei a participat la o gală la care a fost în prim-plan. Elegantă, cu un machiaj de seară care i-a evidențiat trăsăturile, actrița a fost ravisantă. Rochia lungă, cu decupaj discret, dar de efect, neagră și strălucitoare i-a îmbrăcat perfect silueta zveltă.

Susan Sarandon, trei copii și un mariaj. S-a căsătorit la 21 de ani, deși nu-și dorea asta

 

Citește și: Catherine Deneuve, șic și la 80 de ani. Apariție elegantă la Cannes 2024, unde și-a arătat tatuajul de pe picior și și-a însoțit fiica

Susan Sarandon are trei copii: o fiică, din relaţia cu scriitorul Franco Amurri şi doi băieţi, cu actorul Tim Robbins, de care s-a despărţit după 23 de ani de relație. Singura ei căsătorie a fost cu cu actorul Chris Sarandon, cu care s-a măritat în 1967, dar de care a divorţat în 1979. De la acesta a păstrat numele de familie cu care a devenit celebră. Acum câțiva ani, în podcastul "Divorced, Not Dead", actrița spunea că s-a măritat mai mult pentru că toată lumea se aștepta la asta de la ea și Chris, doi studenți al Universității Catolice Americane, nu neapărat pentru că și-ar fi dorit asta.

„Eram în facultate la 17 ani. Cumva am început să ne întâlnim. A urmat apoi prima mea experiență sexuală. Am fost recunoscătoare. Am decis să ne căsătorim, însă doar pentru că altfel am fi fost dați afară din școală. Așa că am hotărât să stabilim de la an la an dacă ne vom reînnoi jurămintele. După șapte ani, am decis de comun acord să mergem mai departe pe drumuri separate: Nu am vrut niciodată să mă căsătoresc”, a spus ea atunci.

Etichete: susan sarandon

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri