fiica susan sarandon nunta
Divertisment

Eva, fiica lui Susan Sarandon, s-a măritat. A fost criticată pentru decolteul rochiei de mireasă. / Foto: Instagram Taralynn Lawton Photography

Fiica lui Susan Sarandon a plâns după ce a fost criticată pentru rochia de mireasă cu decolteu: "Și-au pierdut timp pentru a mă umili"

La sfârșitul lunii iunie, Eva, fiica actriței Susan Sarandon și a regizorului italian Franco Amurri, s-a căsătorit cu alesul ei. La 39 de ani, mamă a trei copii dintr-un mariaj anterior, Eva a fost superbă în rochie de mireasă. Nu a scăpat însă de criticile celor care au considerat că a avut un decolteu nepotrivit pentru această ocazie.

Eva Amurri s-a căsătorit cu bucătarul Ian Hock într-o ceremonie la care au luat parte și părinții ei celebri, dar și fostul ei tată vitreg, Tim Robbins. După ce pozele de la eveniment au fost făcute publice, mireasa a fost intens criticată pentru alegerea ei vestimentară. Deși rochia i-a căzut perfect pe trup, internauții au simțit nevoia să arunce cu vorbe grele. Acum, aceasta a mărturisit, pe blogul ei, că mesajele și comentariile au făcut-o să plângă.

Eva Amurri (1)
Fiica lui Susan Sarandon, Eva Amurri, și soțul ei, în ziua nunții / Foto: Instagram Taralynn Lawton Photography

Citește și: Susan Sarandon, la 33 de ani de la “Thelma & Louise”. Cu machiaj de seară și rochie strălucitoare, e ravisantă și la 77 de ani

Fiica lui Susan Sarandon a spus că a ales în mod intenționat o rochie care să-i evidențieze silueta, dar oameni pe care nici nu-i cunoaște i-au spus că are bustul căzut sau că decolteul este de prost-gust.

Internauții au catalogat rochia ei ca fiind "deloc măgulitoare", "nepotrivită" și chiar "îngrozitoare", doar pentru că i-a lăsat decolteul la vedere. Toate aceste vorbe au făcut-o să lăcrimeze. Eva a explicat că se simțea în al nouălea cer după ceremonie și că de abia aștepta să împărtășească cu toată lumea pozele făcute de fotograful angajat la nuntă. Răspunsul venit de pe internet a demoralizat-o, însă. "Da, rochiile fără bretele nu sunt pentru toată lumea"; "Îngrozitoare și nepotrivită rochie"; "Ce bust lăsat!" - sunt unele dintre comentariile de la străini.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: O tânără a mers îmbrăcată în rochie de mireasă la nunta surorii ei. Imaginile sunt virale: „Cum ai putut să-i strici ziua?”

"Când m-am uitat la postarea pe care o făcusem, am fost atât de surprinsă să văd că era deja virală, dar dintr-un motiv care mi-a scăpat de sub control: sânii mei. Nu mi-a trecut niciodată prin minte că oameni pe care nici măcar nu-i cunosc vor găsi corpul meu atât de ofensator și, mai ales, că le-ar păsa atât de mult de ceea ce vreau să port în ziua nunții mele. Mi-am ales intenționat rochia de mireasă pentru a-mi arăta silueta și astfel a mă sărbători pe mine ca femeie. Sexy și elegantă au fost cele două cuvinte pe care le-am menționat la toate probele de rochii. Am simțit că-mi dau lacrimile la fel când eram la școală. Oameni care nu mă cunosc și pe care nu-i cunosc și-au pierdut timp și energie în a lăsa mesaje care să mă umilească. Pentru o secundă, au funcționat", a scris Eva Amurri pe blogul personal. Aceasta are o fiică de 8 ani și doi băieți mai mici, din mariajul de 9 ani cu fostul fotbalist Kyle Martino. 

La nunta Evei a participat și Tim Robbins, fostul partener de viață al mamei sale, Susan Sarandon. Cei doi actori au fost împreună peste 20 de ani, au doi copii și s-au despărțit în 2009.

Citește și: Ce i-a distrus dispoziția unei tinere chiar la propria ei nuntă. Gestul unor invitate i-a adus lacrimi de tristețe și furie 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri