World News - 21 Jul 2024
Divertisment

Eva Longoria. Global Gift Foundation Gala. Marbella. Profimedia

Sufletul petrecerii. Eva Longoria, dans pe masă la o gală în Marbella. Actrița din „Neveste Disperate”, fermecătoare în rochie roșie

Eva Longoria a întreținut atmosfera la petrecerea care a avut loc după Gala Global Gift din Marbella. Vedeta din „Desperate Housewives”, în vârstă de 49 de ani, a fost cea care a dat startul distracției, spre încântarea invitaților. 

Fermecătoare, îmbrăcată într-o rochie roșie din satin, care i-a îmbrățișat perfect silueta, Eva s-a asigurat că toți ochii sunt ațintiți asupra ei când s-a urcat pe masă și și-a arătat cele mai bune mișcări de dans, iar ceilalți colegi petrecăreți o priveau fascinați. A fost nevoie doar de puțin timp până când i-a convins și pe alții să i se alăture.

Cu doar câteva ore înainte, ea a pozat în fața fotografilor pe covorul roșu întins cu ocazia evenimentului de gală.

Celebrities attend the Global Gift Foundation Gala in Marbella
Eva Longoria. Global Gift Foundation Gala. Marbella. Profimedia

Eva Longoria a renunțat la viața din Los Angeles și s-a mutat la Marbella

Anterior, Eva a fost văzută împreună cu soțul ei, Jose Antonio, la plajă în Marbella. Alături de ei s-a aflat și fiul lor de șase ani, Santiago.

Familia s-a mutat din Los Angeles la Marbella în 2023, după ce a achiziționat un conac cu șase dormitoare și șapte băi pe coasta spaniolă.

Eva și omul de afaceri mexican au redus recent prețul casei cu opt dormitoare pe care o dețin în Beverly Hills, de la 22,8 la 18,9 milioane de dolari, și au început deja să-și trimită bunurile în vila recent renovată din Marbella.

„Eva și Jose pleacă definitiv din Los Angeles, și-au scos din nou casa la vânzare”, declara o sursă pentru DailyMail.com în aprilie.

„Ei vor să-și crească fiul într-un loc unde să fie înconjurat de natură și frumusețe și să nu fie absorbit de ritmul de la Hollywood”.

Sursa a adăugat: „Se mută la casa lor din Spania și amândoi sunt atât de încântați de asta. Ea a avut tot ce și-a dorit la Hollywood”.

Etichete: eva longoria

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri