Eva Longoria
Divertisment

Eva Longoria / Foto: Profimedia

Eva Longoria, pozată de paparazzi într-un costum de baie roșu, pe plajele din Spania. S-a amestecat cu soțul și cu fiul printre turiști

Eva Longoria s-a îndrăgostit de orașul spaniol Marbella și de ale sale plaje, așa că nu există vară în care actrița să nu ajungă cu familia acolo. Deși se apropie de 50 de ani, starul din serialul "Neveste disperate" încă arată periculos de bine în costum de baie.

Eva Longoria, soțul ei, Jose Baston, și fiul lor, Santiago, s-au amestecat printre turiști și s-au bucurat de temperaturile calde din Marbella, dar și de briza mării. Actrița a fost o mamă atentă și dedicată. A avut grijă ca Santi să fie în permanență în siguranță și s-a jucat cu el în apă sau l-a supravegheat cât puștiul de șase ani a făcut castele din nisip. Pe soț l-a dat cu cremă cu SPF .

Citește și: Eva Longoria și soțul ei, săruturi și îmbrățișări tandre pe o plajă din Spania. Actrița, pozată într-un costum de baie alb

Eva Longoria in costum de baie
Eva Longoria a avut grijă și de soțul ei și l-a dat cu cremă cu SPF. / Foto: Profimedia
Hai alături de Clarke Gayford în Captura zilei și descoperă noi destinații pentru pescuit. Pe DIGI Life și DIGI Online, de luni până joi de la 20:05 !

Într-un costum de baie roșu din două piese, cu ochelari de soare la ochi și pălărie de paie pe cap, bruneta nu a fost recunoscută de ceilalți turiști, dar nu a scăpat de lentila vigilentă a paparazzilor.

Eva Longoria in costum de baie
Eva Longoria, vacanță în Spania / Foto: Profimedia

Eva Longoria și-a cumpărat deja o casă în Spania și se mută din Los Angeles

Atât de bine se simte toată familia în Marbella, încât în 2023, soții Longoria-Baston și-au cumpărat o mega vilă cu șase dormitoare și șapte băi pe coasta spaniolă. Casa lor din Beverly Hills, achiziționată în 2017, au scos-o la vânzare pentru 22,8 milioane de dolari, dar acum au mai tăiat din preț până la 18,9 milioane. Au început deja să-și trimită lucrurile din SUA în Spania, la noua lor locuință recent renovată. "Vor să-și crească fiul într-un loc în care să fie înconjurat de natură și de frumusețe, nu să fie atras în tot ceea ce înseamnă Hollywood. Se mută de tot în Spania și sunt entuziasmați în legătură cu asta. Eva a avut parte de tot ce și-a dorit la Hollywood", a spus o sursă din apropierea familiei.

Citește și: Eva Longoria a făcut furori într-o rochie extrem de mulată care i-a accentuat formele. Fanii au comparat-o cu Jennifer Lopez

Eva Longoria a mărturisit, la începutul anului, în paginile revistei Hello!, unde și-a și prezentat noua casă: "Prima dată când am venit în Marbella, acum două decenii, a fost dragoste la prima vedere. Mi-am spus: 'Într-o zi voi trăi aici'". Încă de acum cinci ani, actrița a început căutările pentru locuința perfectă. În 2023 a găsit-o și, deși a avut nevoie de renovări, a fost ceea ce-și dorea din punct de vedere al spațiului și al locației. Actrița născută în Texas are și cetățenie spaniolă.

Eva Longoria și omul de afaceri Jose Baston s-au căsătorit în 2016 și au un singur copil, pe Santiago, astăzi în vârstă de șase ani.

Citește și: Pe jos, cu trena rochiei în brațe și cu pași mici făcuți pe tocuri imense. Așa a ajuns Eva Longoria la Oscar 2024: "Fără mașină de lux"

 

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri