Ben Affleck și Jennifer Lopez
Divertisment

Ben Affleck și Jennifer Lopez, alături de copiii lor, au luat prânzul la un hotel din Beverly Hills. / Foto: Profimedia

S-au reunit recent, dar merg mai departe cu divorțul. Jennifer Lopez și Ben Affleck "vor să le arate copiilor că termină amiabil"

De curând au fost pozați împreună, alături de copiii lor din mariajele precedente și chiar s-a vorbit despre săruturi și alte gesturi de iubire, dar Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt deciși să meargă mai departe cu divorțul.

În plus, cele două staruri sunt decise să-și încheie căsnicia în termeni amicali, fără a se ajunge la reproșuri sau lupte de putere și orgoliu. O sursă apropiată divei de 55 de ani a declarat pentru People că Jennifer și Ben "merg mai departe cu divorțul și se concentrează pe copiii lor".

Citește și: Dezvăluiri despre tensiunile dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ajunsese să fie ca o mamă pentru el!”

Ben Affleck și Jennifer Lopez
Ben Affleck și Jennifer Lopez, alături de copiii lor, au luat prânzul la un hotel din Beverly Hills. / Foto: Profimedia

Lopez este mama gemenilor Max și Emme, de 16 ani, în timp ce câștigătorul de Oscar are trei copii cu prima lui soție, Jennifer Garner: Violet (18 ani), Seraphina (Finn, 15 ani) și Samuel (12 ani).

"Vor să le arate copiilor că lucrurile se întâmplă pe cale amiabilă. Vor să rămână prieteni. Încă există multă dragoste acolo", a mai spus persoana respectivă.

Citește și: Apropiații lui Jennifer Lopez nu au cuvinte de laudă despre soțul ei: "Nimeni, cu excepția mamei ei, nu-l place pe Ben Affleck"

Jennifer Lopez și Ben Affleck, întâlnire alături de copiii lor. S-a lăsat cu săruturi?

Ben Affleck și Jennifer Lopez
Ben Affleck și Jennifer Lopez, alături de copiii lor, au luat prânzul la un hotel din Beverly Hills. / Foto: Profimedia

Recent, la jumătatea lunii septembrie, cele două staruri au și pus în practică ceea ce susțin și s-au întâlnit la restaurantul unui hotel din Beverly Hills, unde au luat prânzul cu copiii lor, care s-au înțeles mereu foarte bine între ei. Fotoreporterii au fost pe fază și le-au făcut zeci de poze în doar cele câteva minute în care toată gașca s-a dat jos din mașină și a intrat în clădire. Dacă în aceste imagini, viitorii foști soți păreau chiar tensionați, cu priviri crispate pe fețe, în interior altfel ar fi stat lucrurile, conform surselor citate de Page Six.

Citește și: Ben Affleck, „fericit” de mutarea în noua sa casă. „E unde și-a dorit să fie, aproape de copiii lui, într-un cartier pe care-l iubește”

Daily Mail scrie că Affleck și Lopez au avut un schimb încordat de gesturi, priviri și cuvinte. Cei doi au intrat împreună în restaurantul hotelului. La un moment dat, Ben s-a aplecat asupra încă soției sale și i-a șoptit ceva. Nu păreau prea relaxați, însă. 

Pe de altă parte, americanii de la Page Six se bazează pe sursele care spun că lucrurile ar fi fost cu totul diferite în timpul prânzului. În interior, cuplul supranumit Bennifer a părut să fi revenit la sentimente mai bune. Jurnaliștii vorbesc chiar și despre un sărut și țineri de mână. De altfel, solista și actorul au plecat împreună în aceeași mașină și păreau a avea o conversație încărcată. Copiii lui Ben au plecat alături de fosta lui soție, Jennifer Garner, care a venit special la hotel pentru a-i lua acasă.

"Se țineau de mână și se sărutau. Copiii au fost cu ei, dar la o masă separată", a spus apropiatul cuplului, pentru Page Six. Jennifer Lopez avea pe degetul mic inelul de logodnă primit de la Affleck.

Citește și: Problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi început din luna de miere. Un apropiat al acestora a dezvăluit totul

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri