Prințul Harry la înmormântarea Reginei Elisabeta/ Profimedia
Divertisment

Prințul Harry la înmormântarea Reginei Elisabeta/ Profimedia

Prințul Harry a putut să viziteze mormântul Reginei Elisabeta cu o singură condiție. I s-a dat permisiunea în ultimul moment

Prințul Harry a putut vizita mormântul Reginei Elisabeta a II-a doar cu o condiție strictă și cu permisiunea oferită în ultimul moment. La prima aniversare de la moartea bunicii sale, prințul Harry a fost văzut la capela St George din Windsor, locul unde a fost depus trupul suveranei, alături de prințul Philip. 

Harry, care s-a întâmplat să fie în Marea Britanie în acea perioadă pentru a participa la un eveniment caritabil, și-a dorit să aducă un omagiu la locul de odihnă al bunicii sale. Potrivit publicației The Telegraph, inițial, Harry nu avea mari speranțe că i se va permite să viziteze mormântul reginei, însă, în ultimul moment, a primit permisiunea, dar cu condiția ca vizita să rămână discretă și privată. În dimineața următoare evenimentului caritabil, prințul a fost văzut părăsind capela St George, aparent emoționat, într-o imagine surprinsă de un trecător și care a fost apoi publicată pe rețelele de socializare.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry s-a „îndepărtat” de Meghan Markle: „E disperat să fie luat în serios!”

Cu toate că a putut vizita mormântul bunicii sale, Harry nu a reușit să se întâlnească cu tatăl și fratele său. Relația tensionată dintre el și William a fost, de asemenea, subiectul multor speculații și controverse în ultima perioadă. Deși cei doi frați au fost apropiați în anii tinereții, relația lor s-a deteriorat treptat, în special de la nunta lui Harry cu Meghan Markle, fosta actriță din serialul „Suits”. Cu toate acestea, relația lor a atins un punct critic după lansarea memoriilor lui Harry, „Spare”, și a documentarului „Harry and Meghan”.

În autobiografia sa, Harry a făcut dezvăluiri șocante despre relația cu fratele său, acuzându-l pe William că l-a atacat fizic și că „l-a împins într-un castron pentru câini” în timpul unei dispute aprinse pe tema lui Meghan. De asemenea, Harry și Meghan au susținut în documentarul lor, lansat la două luni după moartea Reginei, că Palatul Kensington a mințit pentru a-l proteja pe William, atunci când a emis o declarație prin care nega o poveste potrivit căreia William l-ar fi intimidat pe Harry.

Citește și: Nimeni nu se aștepta la asta. Unde a stat prințul Harry în timpul celei mai recente vizite în Anglia

Dezvăluirile și acuzațiile aduse de Harry au agravat și mai mult relațiile dintre frații regali și au creat o ruptură vizibilă în interiorul familiei. Prințul a mai scris despre o întâlnire tensionată care a avut loc la Windsor, imediat după înmormântarea prințului Philip, unde tatăl său, Regele Charles, le-ar fi cerut celor doi fii ai săi să nu facă din ultimii săi ani „o mizerie”. 

După vizita la capela St George, Harry a călătorit în Germania, la Dusseldorf, unde au început Jocurile Invictus, un proiect la care ține foarte mult și pe care l-a fondat pentru a sprijini veteranii răniți.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri