Charlene de Monaco
Divertisment

Charlene de Monaco / Foto: Getty Images

Prințesa Charlene de Monaco, transformare radicală de look. Stilist: „Arată de parcă unul dintre copiii ei de șase ani a tuns-o”

Prințesa Charlene de Monaco și-a schimbat look-ul, iar tunsoarea radicală, în stil punk, i-a surprins pe numeroși stiliști: „Arată de parcă unul dintre copiii ei de șase ani a tuns-o”.

Charlene s-a prezentat la ceremonia tradițională a pomului de Crăciun de la Palatul Monaco, cu părul ras pe o parte a capului. Împreună cu soțul ei, prințul Albert (60 de ani), și cu fiul lor de șase ani, Jacques, au împărțit cadouri.

Într-o discuție cu FEMAIL, stilistul Brad Allen a declarat că noul stil adoptat de prințesa de 42 de ani este prea dur și „nu o prinde deloc” .

Acesta a mai spus că  înțelege de ce oamenii vor un nou look după toată această perioadă de carantină, dar îi sfătuiește pe toți să nu recurgă la schimbări atât de drastice prcum cea făcută de Charlene, adăugând că tunsoarea este „îngrozitoare”. Sunt total șocat de această transformare, a completat el.

„Înțeleg că oamenii vor să încerce ceva noua după ce s-au plictisit de aceeași tusoare, culoare, de rădăcinile crescute după atâtea luni de carantină. Dar nu sfătuiesc pe nimeni să recurgă la asemenea măsuri drastice. În primul rând, este o tunsoare îngrozitoare. Arată de parcă e făcută de unul dintre gemenii ei de șase ani. Nu se potrivește deloc cu fața ei, cu trăsăturile ei delicate. Culoarea este prea dură. Îmi plăcea foarte mult simplitatea tunsorii ei anterioare și tonurile de blond cenușiu.

Sunt pentru schimbare și pentru distracție, dar a trecut de la elegant și clasic la ceva total nepotrivit!”, a încheiat Allen.

CEO-ul Abra Kadabra Hair & Healing, Abra McField, a explicat că mulți oameni au optat pentru tunsori scurte în timpul pandemiei, doar  pentru senzația de eliberare.

„Dacă ei îi place  – și mie îmi place!”, a spus Abra. „Mulți clienți fac schimbări radicale în carantină  – este eliberator”.

Fosta înotătoare olimpică a optat mereu pentru tunsori mai scurte, dar aceasta reprezintă probabil cea mai îndrăzneață schimbare de stil a ei din ultimii ani, prințesa fiind celebră pentru look-ul foarte elegant, pentru paleta de culori neutre la care a apelat mereu.

Citește și: Cele mai bune uleiuri de păr. Cum să ai un păr frumos și sănătos cu ajutorul remediilor naturiste

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri