Rihanna
Divertisment

Rihanna s-a transformat într-o femeie de afaceri de succes. / Foto: Profimedia

O miliardară își permite orice! Cum arată haina extravagntă pe care Rihanna a dat aproape 10.000 de dolari

Extravagantă, curajoasă și o adevărată inspirație în modă - așa ar putea fi descrisă Rihanna din punct de vedere vestimentar. Cântăreața, devenită o femeie de afacceri de succes, este deseori văzută pe stradă în haine pe care nu multe femei le-ar purta, pentru că sunt prea "țipătoare" sau, cum este cazul de față, și mult prea scumpe.

Recent, Rihanna a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Los Angeles. Ca de obicei, a furat toate privirile cu apariția ei. Îmbrăcată în pantaloni scurți de blugi și un tricou cu imprimeu, diva și-a completat ținuta cu o haină care a costat aproape 10.000 de dolari, scrie Daily Mail. Jacheta pufoasă, bej în partea din față și galbenă în spate, a avut o mulțime de franjuri care atârnau până în pământ.

Rihanna

Citește și: Rihanna, cel mai bun model pentru afacerile care au făcut-o miliardară. A pozat în piscină îmbrăcată într-un body mulat

Deși era deja întuneric, Rihanna nu a renunțat la ochelarii de soare. Și-a completat look-ul extravagant cu o geantă identică cu mantoul, pantofi sport, o bandană, mască de protecție și o coafură cu codițe împletite.

Afacerile cu lenjerie intimă și cosmetice au transformat-o pe Rihanna în miliardară

Citește și: FOTO Rihanna, miliardara care împinge căruciorul la supermarket. Diva de 33 de ani apreciază și lucrurile simple

Rihanna este cea mai bogată cântăreață din lume, cu 1,7 miliarde de dolari în conturi, și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey (2,7 miliarde de dolari). Cea mai mare parte a averii sale a fost strânsă datorită companiei sale de cosmetice, Fenty Beauty. De asemenea, alte sute de milioane vin din afacerea cu lenjerie intimă și apoi din muzică.

 

Foto: Profimedia, Getty Images

Etichete: rihanna , haine , rihanna poze

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri