gerard butler si penny lane
Divertisment

Gerard Butler și Penny Lane / Foto: Profimedia

Noua iubită a lui Gerard Butler, cu 25 mai tânără decât el, ispititoare în costum de baie. Forme voluptoase și o dezinvoltură aparte

Gerard Butler are o nouă relație. Conform The Sun, actorul de 54 de ani s-a îndrăgostit de o femeie superbă, cu 25 de ani mai tânără decât el, deloc străină de lumina reflectoarelor.

Penny Lane este superbul model care l-a cucerit pe Gerard Butler. Cu forme voluptoase și o siluetă ca trasă prin inel, blonda a făcut furori, de multe ori, pe podiumurile de modă, pe care a prezentat mai ales costume de baie, dar și în paginile revistei Sports Illustrated.

Citește și: Gerard Butler, de nerecunoscut pe plajele din Mexic. Cum a fost surprins sex simbolul de la Hollywood

Penny Lane
Modelul Penny Lane / Foto: Profimedia

Cei doi iubiți au fost surprinși la plimbare prin Londra, cu zâmbete largi pe fețe. La un moment dat, actorul a izbucnit în râs când modelul a început să-i maseze umerii. Penny Lane are 29 de ani și i-a căzut cu tronc starului care s-a iubit și cu Mădălina Ghenea. Aceasta a fost votată debutanta anului dintre noile apariții în Sports Illustrated. Și-a început cariera la 16 ani. A avut, inclusiv un rol minor în franciza de filme "Justice League", semn că i-ar plăcea să cocheteze și cu actoria. 

Penny Lane
Modelul Penny Lane / Foto: Profimedia

Gerard Butler a fost, anterior, într-o relație lungă cu designerul de interior Morgan Brown. Cei doi au început să fie împreună în 2014, dar cuplul a trecut prin multe despărțiri și împăcări. Pe lista cuceririlor sale se numără nume mari precum Jessica Biel, Jennifer Aniston sau Naomi Campbell.

În ceea ce privește relația pe care a avut-o cu Mădălina Ghenea, cei doi au fost împreună între 2012 și 2013. S-au cunoscut în septembrie 2012, prin intermediul unei prietene comune, la un eveniment Pirelli, din New York. De dragul Mădălinei, actorul a făcut o scurtă vizită în România.

Citește și: Gerard Butler și Morgan Brown, surprinși în ipostaze tandre, la câteva luni după ce s-a spus că s-au despărțit

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri