Los Angeles Premiere Of Netflix's "The Perfect Couple" - Arrivals
Divertisment

Nicole Kidman. Getty Images

Nicole Kidman, despre nesiguranțele legate de corpul ei: Mi-m dorit să am forme și o înălțime de cel mult 1,60

Nicole Kidman recunoaște că și-ar fi dorit să arate complet diferit când era mai tânără. Actrița în vârstă de 57 de ani a făcut dezvăluiri neașteptate, vorbind despre nesiguranțele legate de corpul ei, în noul documentar „In Vogue: The 90s”.

Nicole Kidman reprezintă pentru mulți dintre fanii ei imaginea încrederii în sine și eleganța supremă pe covorul roșu, dar vedetei australiene i-a luat mult timp până a apreciat cu adevărat felul în care arată.

Fosta soție a lui Tom Cruise a povestit că a fost mereu „tachinată” cu privire la înălțimea ei și și-a urât trupul ani de zile: „Voiam să am 1,60 înălțime și forme”.

În cel de-al treilea episod al producției „In Vogue: The 90s”, designerul John Galliano a vorbit despre dorința nebună de a surprinde din nou lumea modei, după reușita cu look-ul prințesei Diana de la Met Gala din 1996, mărturisind că și-a dat repede seama cine va fi persoana care să-l ajute să facă asta.

Kidman era considerată la vremea respectivă drept unul dintre cele mai mari talente în ascensiune din anii '90, era înfloritoare, așa că a fost prima alegere a lui Galliano pentru o rochie pe care ea a purtat-o în cele din urmă la premiile Oscar din 1997.

Nicole Kidman dezvăluie cele mai bune sfaturi pe care le-a primit în căsnicia ei de 18 ani cu Keith Urban

Tom Cruise și Nicole Kidman
Tom Cruise și Nicole Kidman, la petrecerea Vanity Fair dată după premiile Oscar 1997 / Foto: Profimedia

Actrița a dezvăluit acum ce a gândit când Galliano i-a întins mâna, amintindu-și despre una dintre traumele ei din tinerețe, legate de imaginea sa.

„Îți vine să crezi?. Toată viața mi-am dorit să am 1,60 înălțime și forme și, deodată, având 1,80 înălțime și fiind slabă și cu bustul plat, abordarea a fost 'Este perfect, te putem îmbrăca'”.

Kidman a vorbit și despre respectul pe care l-a purtat vedetelor care și-au definit stilul prin designerii pe care i-au ales și prin parteneriatele de modă pe care le-au creat: „Am crescut uitându-mă la Audrey Hepburn, Katharine Hepburn și Grace Kelly – toate aceste femei al căror stil a fost creat împreună cu designerii alături de care au rămas ”.

Cât despre noaptea în care Nicole a purtat rochia Galliano, actrița a descris-o ca pe una de basm.

„Adică, eram o fată cu părul roșcat, cu pielea deschisă, care avea aproape 1,80 înălțime încă de la vârsta de 14 ani”, a spus ea. „Eram tachinată pe tema asta și nu a fost deloc plăcut. Așa că, de fiecare dată când mi s-a dat acces la acea lume, mă simțeam ca o fetiță căreia i s-a dat șansa de a păși într-un fel fantezie.”

 

Etichete: nicole kidman

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri