Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle/ Profimedia

Cine este actorul din „Suits” care păstrează legătura cu Meghan Markle. A rupt tăcerea abia acum: „Sunt foarte fericiți!”

Răsturnare de situație. La scurt timp după ce actori din serialul „Suits” au afirmat că au rupt legătura cu Meghan Markle, cineva a dezvăluit că s-a întâlnit în secret cu ducesa și cu ducele de Sussex și, în plus, a precizat că păstrează legătura cu fosta actriță.

Wendell Pierce, în vârstă de 60 de ani, a fost tatăl lui Meghan Markle în serialul „Suits”, iar de curând, când a fost prezent la decernarea premiilor Tony din New York, a precizat că încă păstrează legătura cu actrița.

‘Suits’ star Wendell Pierce reflects on reunion with Meghan Markle https://trustworldnews.us/suits-star-wendell-pierce-reflects-on-reunion-with-meghan-markle/

Posted by Trust World News on Tuesday, June 18, 2024

Într-un interviu pentru revista PEOPLE, starul - care a fost nominalizat la mai multe premii Tony și a câștigat unul în 2012 - a explicat că s-a întâlnit cu ducele și ducesa de Sussex anul trecut.

Citește și: Ce poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

”Când Meghan a venit în oraș, anul trecut, când a primit un premiu, am avut ocazia să o salut, să vorbesc cu prințul Harry și să-i felicit pentru cei doi copii”, a spus actorul.

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle, în Nigeria / Foto: Profimedia

„Ei par foarte îndrăgostiți și foarte fericiți, asta este cel mai important lucru”, a mai adăugat Pierce.

Deși Wendell nu a specificat când s-a întâlnit cu Meghan și Harry, cuplul a fost în New York în mai 2023 când ducesa a fost recompensată cu premiul „Women of Vision”.

Citește și: Meghan Markle, ținute de 120.000 de lire sterline în timpul turneului din Nigeria, unde milioane de oameni trăiesc în sărăcie

Într-un interviu pentru E! News în aprilie, Wendell a dezvăluit despre cea mai recentă întâlnire cu cei doi soți: „A fost minunat să îi văd pentru că există această imagine publică și apoi cea pe care o știu eu, căci i-am întâlnit”.

Patrick J. Adams, iubitul lui Meghan Markle din ”Suits”, nu a mai vorbit cu actrița

În urmă cu patru ani, Patrick J. Adams, actorul care a interpretat rolul iubitului lui Meghan Markle în serialul ”Suits”, a dezvăluit că nu a mai vorbit cu actrița de când a devenit Ducesa de Sussex, întrucât i-a fost ”teamă” să pună mâna pe telefon și să o sune.

Patrick J. Adams, cel care i-a fost partener lui Meghan Markle, a mărturisit că a fost prea intimidat pentru a o contacta pe actriță după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry.

Transformare în stil Hollywood. Cum și-a schimbat prințul Harry look-ul, după ce s-a mutat în California

În cadrul unui interviu, actorul din Suits a declarat că viața ei s-a schimbat complet de când a devenit ducesa de Sussex, iar apoi s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Aceste schimbări spectaculoase l-au împiedicat, însă, să o mai contacteze.

FINCA Canada Fundraiser At TIFF - 2012 Toronto International Film Festival
TORONTO, ON - SEPTEMBER 11: Actors Patrick J. Adams (L) and Meghan Markle attend the FINCA Canada Fundraiser At TIFF 2012 during the Toronto International Film Festival on September 11, 2012 in Toronto, Canada. (Photo by Alexandra Wyman/Getty Images For FINCA)

”Sincer să fiu, sunt intimidat. Nu am nicio îndoială că aș fi putut să pun mâna pe telefon și să o sun, dar nu știu ce aș putea să-i spun. După ce s-au născut copiii noștri, am schimbat câteva mesaje și ne-am trimis cadouri, însă sunt un pic speriat. Cred că e o teamă pură.”, a mărturisit Patrik, potrivit The Mirror.

Noul „palat” al lui Harry și Meghan. Cum arată casa de peste 14 milioane de dolari pe care au cumpărat-o cei doi

”Presupun că sunt prea speriat de ideea de a sparge ”gheața” și să purtăm o conversație.”, a mărturisit el.

Meghan Markle a făcut furori cu rolul lui Rachel Zane, pe care l-a interpretat în serialul ”Suits”, înainte de a se căsători cu prințul Harry.

 

 

 

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri