Janice Dickinson/ Profimedia
Divertisment

Janice Dickinson/ Profimedia

La ce vârsta și-a făcut Janice Dickinson prima operație estetică. Se întâmpla pe vremea când avea o aventură cu Sylvester Stallone 

Janice Dickinson, supermodelul în vârstă de 69 de ani, a dezvăluit că a avut prima intervenție de chirurgie estetică la vârsta de 32 de ani, pe vremea când avea o aventură cu celebrul actor Sylvester Stallone. Într-un nou episod al podcastului „Off The Vine”, cu Kaitlyn Bristowe, vedeta a explicat că a recurs la un „mini-lifting” pentru a corecta apariția semnelor timpurii ale îmbătrânirii.

„Mă întâlneam cu Sylvester Stallone și aveam 32 de ani”, a declarat Dickinson. „Am observat că am început să am gușă”. 

Un mini-lifting facial abordează semnele timpurii ale îmbătrânirii, corectând pielea lăsată din partea inferioară a feței. Procedura necesită incizii mai mici decât un lifting facial tradițional și are un timp de recuperare minim, iar rezultatele pot dura până la 10 ani.

Citește și: Cum arată controversata Janice Dickinson, aflată la a patra căsătorie

Dickinson i-a sugerat lui Bristowe, despre care a spus că este la vârsta la care aceste semne devin o preocupare, să ia în considerare și ea un mini-lifting. „Fă-ți un mini-lifting facial. Pe mine m-a făcut să mă simt bine până săptămâna trecută, când am observat ridurile din zona buzelor. Nu fuma. E cel mai rău lucru pe care poți să-l faci”, a susținut supermodelul. De asemenea, întrebată dacă regretă vreo intervenție chirurgicală anterioară, Dickinson a răspuns fără ezitare: „Oh, nu”.

Janice Dickinson/ Profimedia
Janice Dickinson/ Profimedia

Janice a fost întotdeauna deschisă cu privire la intervențiile sale estetice. De-a lungul timpului, ea a suferit multiple proceduri, inclusiv o operație de mărire a sânilor, o abdominoplastie, lifting la gât și față și o liposucție. A încercat și tratamente injectabile precum Botox, dar susține că volumul buzelor ei este natural.

Citește și: Un bărbat și-a pierdut interesul față de soția lui după ce femeia și-a făcut operații estetice: „Arătă ciudat. Mă sperie”

În 1994, Janice Dickinson și Sylvester Stallone au avut o aventură în timp ce el era într-o relație cu actuala sa soție, Jennifer Flavin. În 2013, Dickinson a declarat că este în faliment, având datorii mari, inclusiv facturi neplătite pentru proceduri cosmetice. Ea a apărut chiar și în emisiunea "Botched" pentru a corecta o mărire a sânilor nereușită din trecut.

Janice Dickinson, cândva unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, a avut o carieră strălucită în modă, apărând pe copertele unor reviste de renume și colaborând cu case de modă celebre. De asemenea, a fost judecător la „America's Next Top Model” și a apărut în alte emisiuni de televiziune. În prezent, este căsătorită cu doctorul Robert „Rocky” Gerner, un psihiatru din LA, după ce a învins cancerul de sân, fiind diagnosticată în martie 2016.

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri