Kylie Jenner
Divertisment

Kylie Jenner / Foto: Profimedia

Kylie Jenner, în cel mai decupat și decoltat costum de baie. Își expune cu încredere și senzualitate formele care au făcut-o celebră

Kylie Jenner, care a sărbătorit recent împlinirea a 27 de ani, își promovează noua linie de costume de baie. Și cum nicio altă tânără nu putea fi un model mai bun decât ea pentru ținutele de plajă pe care le-a creat, mezina clanului Kardashian-Jenner a și făcute câteva poze care o arată în toată splendoarea.

Kylie nu a ezitat să posteze instantaneele pe rețelele sociale, dar ea a atras atenția mai mult decât costumul de baie căruia i-a făcut reclamă. Foarte decupat în zona decolteului și pe laterale, a venit ca turnat pe corpul voluptos al brunetei. Deși a născut de două ori, Kylie și-a revenit rapid la formele care au făcut-o celebră.

Știe să pozeze pentru a-și pune în valoare senzualitatea și o face fără urmă de timiditate.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Citește și: Kylie Jenner, în cea mai mulată rochie din latex, decoltată în față, decupată la spate. S-a asigurat că e pozată din toate unghiurile

Kylie Jenner
Kylie Jenner / Foto: Profimedia

Jenner se iubește cu actorul Timothee Chalamet, însă ține relația departe de ochii publicului. În cercul ei de apropiați vorbește la superlativ despre iubitul ei, dar nu-și dorește să apară pe prima pagină a ziarelor mondene cu această relație. Deși ambii sunt ocupați, își fac timp să se vadă. Când el filmează în New York, ea merge la el, dar și actorul, la rândul lui, o vizitează în Los Angeles. Recent, cei doi au fost într-o vacanță în Bahamas, în timpul căreia ea și-a sărbătorit ziua de naștere.

Citește și: “De ce arată ca și cum tocmai a împlinit 47 de ani?” Reinventarea lui Kylie Jenner i-a lăsat mască pe internauți

Timothée Chalamet și Kylie Jenner/ Profimedia
Timothée Chalamet și Kylie Jenner/ Profimedia

"Este incredibil de fericită cu el. Nu a mai fost niciodată atât de îndrăgostită. El e grozav pentru ea, iar familia ei îl iubește. E un tip discret, care o sprijină, un gentleman și tot ce Kylie merită. Au o relație foarte serioasă", a povestit, pentru People, o persoană din apropierea tinerei. Cele două vedete sunt împreună din 2023.

La doar 27 de ani, Kylie Jenner este implicată într-o mulțime de afaceri. A făcut cei mai mulți bani din brandul de machiaje, dar speră să reușească performanțe asemănătoare și cu businessul cu cocktailuri recent lansat și cu cel de haine. 

Citește și: Câte operații estetice are, de fapt, Kylie Jenner. Un medic a dezvăluit totul: „Ar trebui să fie mai transparentă cu fanii ei”

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri