2024 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Divertisment

Kylie Jenner / Getty Images

Kylie Jenner, despre provocările de a fi mamă tânără: „Am dezvoltat o depresie majoră după nașterea fiului meu, plângeam din orice”

Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian-Jenner, a fost protagonista unui pictorial inedit pentru Vogue, ediția din septembrie 2024, iar în cadrul unui interviu a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat ca mamă tânără. Astfel, ea a mărturisit că depresia postpartum nu a ocolit-o.

Kylie Jenner are doar 27 de ani, dar până la această vârstă a reușit să-și construiască o afacere de succes în industria cosmetică, se bucură de o comunitate numeroasă pe rețelele sociale și, în plus, este mama a doi copii - Stormi, de șase ani și Aire, de doi ani - pe care îi are cu rapperul Travis Scott. Totuși, problemele nu au ocolit-o, ea mărturisind că s-a confruntat cu depresia postpartum.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: “De ce arată ca și cum tocmai a împlinit 47 de ani?” Reinventarea lui Kylie Jenner i-a lăsat mască pe internauți

„Cel mai probabil după nașterea fiului meu am dezvoltat o depresie majoră, pur și simplu eram extrem de emotivă din cauza unor lucruri cărora nu le-aș da importanță în mod obișnuit”, a spus ea, adăugând: „Vorbeam cu mama la telefon toată ziua și plângeam isteric din orice. Îi spuneam: „Nu pot să-i pun numele”. Tocmai de aceea îi sfătuiesc pe toți cei care urmează să aibă copii să-i aleagă numele înainte de naștere, pentru că schimbările hormonale sunt extrem de puternice. Pur și simplu nu poți lua decizii în acea perioadă”.

De asemenea, ea a dezvăluit și cum a decurs momentul în care l-a cunoscut pe fiul ei: ”Era pur și simplu cel mai frumos lucru pentru mine și nu puteam să cred cât de perfect era. Simțeam că am eșuat, pentru că nu reușeam să îi găsesc un nume. Merita mult mai mult decât atât. Chiar m-a afectat foarte tare”, a mai spus ea precizând că numele inițial al fiului ei era Knight, iar fiica ei glumește deseori că îi plăcea mai mult numele acela.

Citește și: Câte operații estetice are, de fapt, Kylie Jenner. Un medic a dezvăluit totul: „Ar trebui să fie mai transparentă cu fanii ei”

Jenner și Scott au anunțat venirea pe lume a fiului lor în februarie 2022 și l-au numit inițial Wolf Jacques. Mai târziu, în martie, Jenner a împărtășit pe Instagram Story că numele celui de-al doilea copil al lor „nu mai este Wolf”. În ianuarie 2023, ea a dezvăluit că numele prichindelului este Aire”. Totodată, în iunie 2023, ea a semnat actele prin care numele acestuia i-a fost schimbat din Wolf Jacques în Aire.

Ce spune Kylie Jenner despre acuzațiile că a luat Ozempic

Referitor la speculațiile potrivit cărora a slăbit drastic după ce a luat Ozempic, medicamentul pentru diabet folosit de vedete pentru a topi kilogramele în plus, Kylie Jenner a negat vehement aceste informații.

„În curând voi împlini 27 de ani și, în sfârșit, mă simt eu. Mă uit în urmă, când eram însărcinată și purtam pantaloni de trening în fiecare zi, iar apoi la perioada postpartum care a ținut cel puțin un an. Mental, a fost greu. Hormonal, a fost foarte greu. Nu știam cum să mă îmbrac. Aveam 90 de kilograme când am născut. Am pierdut toate kilogramele în plus și, două luni mai târziu, eram deja însărcinată cu fiul meu”.

Ea a continuat șirul mărturisirilor:  „Mă simțeam în formă și lucrurile mergeau bine, apoi am rămas însărcinată și am luat-o de la capăt. Simt că oamenii nu îmi oferă, sau nu oferă femeilor în general, suficientă empatie.”

Citește și: Kylie Jenner a recunoscut, în sfârșit, că și-a făcut operație de mărire a bustului: „Nu aș suporta ca fiica mea să facă asta la 19 ani”

„Văd poze pe rețelele sociale și oameni care mă acuză că aș fi luat medicamente sau ceva de genul”, a continuat ea, referindu-se la acuzațiile că ar fi folosit Ozempic pentru a slăbi: „Am revenit la greutatea pe care o aveam înainte să nasc, iar oamenii compară imagini cu mine la trei luni după naștere. Mă întreb: „Oare toată lumea uită că am avut două sarcini?’”

 

 

 

Etichete: kylie jenner , depresie

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri