kate nick
Divertisment

Kate Hudson, Nick Jonas. Profimedia

Kate Hudson, la aproape 10 ani de la speculațiile despre povestea de dragoste cu Nick Jonas: Este ca un bătrân în corpul unui tânăr

Kate Hudson a făcut dezvăluiri despre perioada când se întâlnea cu Nick Jonas, pe când ea avea 36 de ani, iar el 23: „Este ca un bătrân în corpul unui tânăr”, a mărturisit acum fiica lui Goldie Hawn.

Actrița din „Almost Famous” (45 de ani) și cântărețul în vârstă de 31 de ani au avut de înfruntat numeroase speculații despre o relație romantică în 2015, când au fost fotografiați împreună la Disney World și în New York City. Oficial, ei nu au confirmat niciodată că se întâlnesc.

Kate Hudson, alături de fiul ei cel mare la o prezentare de modă în Veneția. Ryder are 20 de ani și este mândria mamei sale

Invitată la emisiunea „Watch What Happens Live”, în timpul segmentului „Plead The Fifth”, Hudson a fost întrebată de Andy Cohen: „În 2015, 2016, au existat nenumărate zvonuri cum că te-ai întâlni cu Nick Jonas, pe care le-ai ocolit, inclusiv în această emisiune. Privind în urmă, cum ai caracteriza acea relație?”.

Kate a răspuns: „Un moment? Um moment. Drăguț, distractiv, amabil... este ca un bătrân în corpul unui tânăr și îl iubim”.

Ce spunea Nick Jonas despre Kate Hudson în 2016

Anterior, în timpul unui interviu din 2016 pentru Complex, Jonas a spus că are „atât de multă admirație și respect” pentru Hudson: „Kate este incredibilă. Am avut o conexiune incredibilă ca doi oameni care pur și simplu admiră lucruri unul despre celălalt și văd ceva frumos unul în celălalt”.

2018 MTV Movie And TV Awards - Red Carpet

Multe staruri au încercat să o cucerească pe frumoasa Kate Hudson

Kate Hudson a dezvăluit, de asemenea, că atunci când era singură multe vedete o abordau în privat pe rețelele sociale.

„Uite, este o modalitate grozavă de a cunoaște oameni și un lucru grozav de a-ți face egoul să se simtă minunat. De genul: Oh, acel tip m-a contactat. Am avut o mulțime de mesaje în privat. … Îmi place să flirtez, motiv pentru care a trebuit să trec printr-un an fără să fac asta. Da, acum s-a terminat”.

Fiica lui Goldie Hawn, despre faptul că s-a aruncat într-un mariaj la 21 de ani. Kate Hudson nu regretă nimic: "Nu a fost o greșeală"

Nick Jonas este căsătorit din 2018 cu actrița Priyanka Chopra, în vârstă de 42 de ani. Au o fetiță, Malti Marie, în vârstă de doi ani.

În mai, Kate Hudson a vorbit despre pauza de la întâlniri, timp de un an, după ce terapeutul ei a sfătuit-o acest lucru.

Etichete: kate hudson , nick jonas

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri