priyanka chopra
Divertisment

Priyanka Chopra, 2024 vs. 2000 / Foto: Profimedia

Cum arată Priyanka Chopra în costum de baie, la 24 de ani de când câștiga Miss World. Relaxare pe iaht, în sudul Franței, cu Nick Jonas

Actrița indiană Priyanka Chopra, cu carieră la Hollywood, are astăzi 42 de ani și o familie frumoasă. E căsătorită cu Nick Jonas, membru al trupei Jonas Brothers, cu 11 ani mai tânăr decât ea, și are o fetiță cu acesta. În anul 2000, Priyanka Chopra era desemnată cea mai frumoasă femeie din lume și primea, oficial, coronița de Miss World.

Priyanka Chopra (3)
Priyanka Chopra, în vacanță în sudul Franței / Foto: Instagram

Citește și: Priyanka Chopra, fostă Miss World, declarații despre operația care i-a adus numele de „Plastic Chopra”: „Am intrat în depresie!”

Acum, trecută de 40 de ani, Chopra continuă să fie o femeie splendidă. Aceasta pozează fără machiaj sau în costum de baie, fără să se ferească, spre deosebire de alte vedete. Așa a făcut-o și zilele trecute, în timpul vacanței pe care a petrecut-o pe un iaht, în sudul Franței, alături de Nick și micuța lor, Malti.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Priyanka și-a arătat silueta frumoasă și chipul fără riduri, dar a expus și dragostea dintre ea și soțul ei, în poze în care cei doi apar în ipostaze tandre. Actrița a pozat în selfie-uri, dar și Nick a surprins-o în timp ce se bronza pe puntea iahtului, dar și pe o placă, în largul mării.

Priyanka Chopra și Nick Jonas sunt căsătoriți din 2018. Au împreună o fetiță de doi ani pe nume Malti, pe care amândoi o adoră și care a devenit centrul universului lor.

Citește și: Priyanka Chopra, prima fotografie cu fiica ei și a lui Nick Jonas. Micuța a stat 100 de zile în spital înainte să fie adusă acasă

Priyanka Chopra, Miss World 2000

Priyanka Chopra avea 17 ani și se afla în India înainte de a cunoaște faima. A fost încoronată Miss World în anul 2000, când încă nu devenise majoră. Au urmat apoi filme la Bollywood, iar primul ei succes a fost „The Hero: Love Story of a Spy”, din 2003.

A devenit o stea în India, iar ulterior s-a mutat în SUA, unde a primit rolul din „Quantico”, producție difuzată între 2015 - 2018. De asemenea, a apărut în 2017 în filmul "Baywatch", în 2019, în "Isn't It Romantic". De atunci, cariera și viața ei personală au cunoscut mai multe reușite. În portofoliul actoricesc se regăsesc și pelicule precum "Matrix", "The White Tiger", "The Sky is Pink" sau "Love Again".

Citește și: Priyanka Chopra, fotografie rară din copilărie. Actrița i-a adus un omagiu bunicii sale: „A fost o persoană foarte importantă”

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri