Saint Tropez, France. 23rd July, 2024. Kate Beckinsale attending the Summer Gala By Gala One at the Golf ClubPhotocall in Saint-Tropez, France on July 23, 2024. Photo by Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM Credit: Abaca Press/Alamy Live News
Divertisment

Kate Beckinsale / Profimedia Images

Kate Beckinsale, în ghete cu platforme imposibile, la Festivalul de Film de la Veneția. Toate privirile au fost ațintite asupra ei

Kate Beckinsale, actrița în vârstă de 51 de ani, a întors toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția, unde a apărut într-o ținută de inspirație romantică, pe care a asortat-o cu niște încălțări inedite.

În vârstă de 51 de ani, actrița a arătat chic într-o rochie roz, tip babydoll, pe care și-a asortat-o cu ghete biker, cu o platformă uriașă, care sunt vândute de Dolls Kill la prețul de 137 de lire sterline.

Kate Beckinsale is seen leaving Venice's Marco Polo airport after attending the 81st Venice International Film Festival

Citește și: Kate Beckinsale s-a pozat în costum de baie, după ce fanii au atenționat-o că e prea subțire. De ce a slăbit brusc în ultimul timp

Beckinsale și-a completat ținuta cu ochelari de soare supradimensionați, iar părul și l-a prins neglijent la spate cu o fundă. Totdată, look-ul ei a fost întregit de mai multe coliere, precum și de niște cercei și un inel supradimensionat.

Kate Beckinsale is seen leaving Venice's Marco Polo airport after attending the 81st Venice International Film Festival

Citește și: Kate Beckinsale, acuzată de fani că a exagerat cu Photoshop-ul: „La 48 de ani, arăți de 12 ani…cum?”

Kate Beckinsale a fost acuzată că a slăbit prea mult

În luna iulie, actrița britanică a postat pe Instagram câteva instantanee dintr-o zi de relaxare. Într-un costum de baie alb, din două piese, Kate și-a arătat corpul tonifiat cu care se mândrește la 51 de ani.

kate beckinsale (2)
Kate Beckinsale / Foto: Instagram

Zilele trecute, Beckinsale dezvăluia că a slăbit mult din cauză că a avut numeroase probleme în ultimele luni. Tatăl vitreg a murit, mama este bolnavă de cancer, iar ea a fost internată șase săptămâni. Kate Beckinsale a pus scăderea bruscă în greutate pe seama stresului și a durerii trăite recent.

Citește și: Este copia perfectă a părinților ei. Lily, fiica actorilor Kate Beckinsale și Michael Sheen, impresionantă pe covorul roșu la Hollywood

Aflată în prezent într-o stare mai bună și din punct de vedere fizic, dar și emoțional, actrița s-a relaxat în costum de baie alb din două piese, într-un cadru de vis. Ținuta de plajă a fost completată de un caftan roz transparent, foarte fluid, cu puf, sandale înalte cu platformă și multe accesorii: bijuterii, ochelari, bentiță.

Val de probleme pentru Kate Beckinsale

"Mi-am văzut tatăl vitreg murind, mama are cancer în stadiul 4 și am slăbit mult din cauza stresului și a durerii. La scurt timp după asta am fost șase săptămâni în spital, pentru că toată această durere a dus la crearea unei găuri în esofag, ceea ce m-a făcut să vomit cantități enorme de sânge și m-a făcut să mănânc foarte greu. Și am lucrat foarte, foarte mult la un film care mi-a trezit niște sentimente, deoarece a implicat și tema morții tatălui meu, așa că nu sunt foarte îngrijorată despre ceea ce credeți voi despre posteriorul meu", a transmis Beckinsale. Aceasta le-a mulțumit, în schimb, celor care s-au arătat mai blânzi cu ea, mărturisindu-le că acum starea ei de sănătate este una bună.

Citește și: Kate Beckinsale, acuzată de fani că a exagerat cu Photoshop-ul: „La 48 de ani, arăți de 12 ani…cum?”

Roy Battersby, tatăl vitreg al actriței, a murit în ianuarie, după un atac vascular cerebral, în timp ce se lupta și cu două forme de cancer cu care fusese diagnosticat în vara precedentă. La puțin timp după acest moment greu, Kate a dezvăluit că mama ei are cancer în stadiul 4. A urmat propria ei spitalizare. A fost internată șase săptămâni din cauza unei găuri care i-a apărut între esofag și stomac. Actrița le-a adus pe mama ei biologică și pe mama ei vitregă din Marea Britanie în casa ei din Los Angeles pentru a le avea aproape și a avea grijă de ele.

Etichete: kate beckinsale

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri