Kate Beckinsale (9)
Divertisment

Kate Beckinsale / Foto: Profimedia-Instagram

Kate Beckinsale a stârnit îngrijorare după ce a slăbit foarte mult. Reacție pentru critici: "Să ținem un toast pentru toți nenorociții"

Kate Beckinsale a stârnit îngrijorare, dar și critici în legătură cu silueta ei super subțire. Actrița a avut o replică pentru cei care nu au luat în considerare perioada grea pe care a traversat-o recent: moartea tatălui ei vitreg, diagnosticul de cancer al mamei și propria spitalizare de șase săptămâni.

Kate Beckinsale a pus scăderea bruscă în greutate pe seama stresului și a durerii pricinuite de toate problemele din ultimul timp. Vedeta în vârstă de 51 de ani a reacționat în fața oamenilor care au criticat-o online și care au sfătuit-o să se îngrașe.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Kate Beckinsale, după ce a fost acuzată că a apelat la operații estetice: „Nu mă îngrijorează îmbătrânirea, mi-am găsit tatăl mort!”

După ce a postat pe Instagram un clip în care apare în roz, într-o pereche de bikini și un top scurt cu vedere la abdomen, o persoană i-a spus că i-a dispărut posteriorul, în timp ce o alta a remarcat că trupul parcă i-a intrat la apă. Kate nu a lăsat mesajele fără replici. Aceasta a explicat că au existat mai multe motive care au dus la schimbarea ei. Nu a fost deloc gentilă în alegerea cuvintelor: "Să ținem un toast pentru toți nenorociții", a spus ea.

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale / Foto: Profimedia

Val de probleme pentru Kate Beckinsale

"De fapt, mi-am văzut tatăl vitreg murind, mama are cancer în stadiul 4 și am slăbit mult din cauza stresului și a durerii. La scurt timp după asta am fost șase săptămâni în spital, pentru că toată această durere a dus la crearea unei găuri în esofag, ceea ce m-a făcut să vomit cantități enorme de sânge și m-a făcut să mănânc foarte greu. Și am lucrat foarte, foarte mult la un film care mi-a trezit niște sentimente, deoarece a implicat și tema morții tatălui meu, așa că nu sunt foarte îngrijorată despre ceea ce credeți voi despre posteriorul meu", a transmis Beckinsale. Aceasta le-a mulțumit, în schimb, celor care s-au arătat mai blânzi cu ea, mărturisindu-le că acum starea ei de sănătate este una bună.

Citește și: Este copia perfectă a părinților ei. Lily, fiica actorilor Kate Beckinsale și Michael Sheen, impresionantă pe covorul roșu la Hollywood

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale / Foto: Instagram

Roy Battersby, tatăl vitreg al actriței, a murit în ianuarie, după un atac vascular cerebral, în timp ce se lupta și cu două forme de cancer cu care fusese diagnosticat în vara precedentă. La puțin timp după acest moment greu, Kate a dezvăluit că mama ei are cancer în stadiul 4. A urmat propria ei spitalizare. A fost internată șase săptămâni din cauza unei găuri care i-a apărut între esofag și stomac. Actrița le-a adus pe mama ei biologică și pe mama ei vitregă din Marea Britanie în casa ei din Los Angeles pentru a le avea aproape și a avea grijă de ele.

Citește și: Kate Beckinsale, acuzată de fani că a exagerat cu Photoshop-ul: „La 48 de ani, arăți de 12 ani…cum?”

Etichete: kate beckinsale

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri