Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, în șlapi și pantaloni scurți, la plimbare pe bicicletă. Pozată fără soțul cu care nu a mai fost văzută de 43 de zile

Jennifer Lopez pare că și-a mutat cartierul general în Hamptons, pe Coasta de Est a SUA, în timp ce soțul ei este în continuare în Los Angeles. Artista, care va sărbători în curând împlinirea a 55 de ani, a fost pozată de paparazzi pe bicicletă, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți.

Distanța propriu-zisă dintre J.Lo și Ben Affleck pare să vină în completarea celei sufletești, căci de câteva luni se vorbește despre o răcire a relațiilor dintre ei și despre un divorț care pare iminent. Cele două staruri, care s-au căsătorit acum aproape doi ani, petrec deocamdată timp departe unul de celălalt, pentru a-și da seama dacă mariajul li se mai potrivește, a declarat o sursă din anturajul acestora, pentru Us Weekly.

Citește și: Ce spune Jane Fonda despre relația lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Actrița de 86 de ani nu a fost blândă: „E absurd!”

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, toată un zâmbet, la plimbare cu bicicleta / Foto: Profimedia

Cei de la Daily Mail au calculat de când vedetele n-au mai fost pozate împreună. 43 de zile au trecut de când Jen și Ben au mai apărut unul în compania celuilalt. Chiar și așa, niciunul nu scapă de paparazzi.

Zilele trecute, Lopez a fost surprinsă pe bicicletă, în apropierea casei pe care o deține în Hamptons. Îmbrăcată în pantaloni scurți albi și un tricou sport în dungi, cu ochelari de soare la ochi și încălțată în șlapi, diva a fost toată un zâmbet. Cu inelul de logodnă și verigheta pe deget, aceasta a părut că nu are nicio grijă pe lume.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jennifer Garner și Jennifer Lopez. Artista a găsit un aliat neașteptat în fosta soție a lui Affleck

Revista People dezvăluia în mai că cele două vedete locuiesc separat, o persoană din anturajul actorilor afirmând că Affleck și-a mutat toate lucrurile din conac în iunie, în timp ce Lopez se afla în vacanță în Europa. 

„Ben continuă să locuiască în casa închiriată în Brentwood. El stă acolo deja de două luni. Pare OK”, a mai spus sursa respectivă. „Merge la biroul său în fiecare zi și pare concentrat pe muncă. De asemenea, petrece mult timp cu copiii lui”.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri