Jennifer Lopez și Jennifer Garner
Divertisment

Jennifer Lopez și Jennifer Garner / Credit foto: Getty Images

Adevărul despre relația dintre Jennifer Garner și Jennifer Lopez. Artista a găsit un aliat neașteptat în fosta soție a lui Affleck

Jennifer Lopez a găsit un aliat neașteptat în Jennifer Garner, după apariția tensiunilor între ea și Ben Affleck, potrivit unor surse citate de Us Weekly.

Potrivit sursei citate, actrițele sunt prietene bune și se înteleg de minune, în ciuda problemelor conjugale ale lui Lopez.

„Garner i-a fost de mare ajutor lui J.Lo”, a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly, precizând că vedeta din „13 Going on 30” a fost un sprijin neașteptat pentru Lopez.

Jennifer Lopez/ Profimedia
Jennifer Lopez/ Profimedia

Într-un interviu pentru Vogue, acordat în 2022, Lopez spunea că se înțelege foarte bine cu Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck.

Garner, în schimb, a fost alături și de Ben Affleck de la apariția zvonurilor potrivit cărora divorțul ar fi iminent între el și Jennifer Lopez, ea vizitându-l în locuința în care s-a mutat.

Totuși, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Daily Mail, recent, Jennifer Garner ar fi ajuns în punctul în care i-ar fi spus fostului partener că trebuie să-și rezolve singur problemele.

'Poiret: King of Fashion' Costume Institute Gala at The Metropolitan Museum of Art, New York, America - 07 May 2007
Jennifer Garner, la Met Gala 2007. Profimedia

Jen a ajuns într-un punct unde a spus: „Îmi pare rău, dar trebuie să te descurci singur!” A început să fie prea dureros pentru ea pentru că îi aducea aminte de divorțul lor, au dezvăluit sursele respective, potrivit Nypost.com. 

Jennifer Garner, în vârstă de 52 de ani și Ben Affleck, de 51 de ani, au fost căsătoriți mai bine de zece ani și au trei copii împreună - Violet, de 18 ani, Seraphina, de 15 și Samuel, de 12.

Affleck și Lopez, în vârstă de 54 de ani, și-au anulat logodna la începutul anilor 2000. Aproape 20 de ani mai târziu, după divorțul lui Affleck de Garner, actorul din „Justice League” s-a împăcat cu Lopez și s-au căsătorit în 2022.

Ce a dus la erodarea căsniciei lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez

Discuțiile dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck pe tema finanțelor au „exacerbat” problemele conjugale, actorul fiind „epuizat” de stilul de viață al cântăreței: „Luna de miere s-a încheiat”, spun surse, potrivit Daily Mail.

Cele două staruri, care s-au căsătorit acum aproape doi ani, petrec deocamdată timp departe unul de celălalt, pentru a-și da seama dacă mariajul lor li se mai potrivește, a declarat o sursă din anturajul acestora, pentru Us Weekly.

Sursele citate de Us Weekly spun că Ben „nu este de acord cu stilul de viață al lui Jennifer” și acum se simte „epuizat” de căsnicia lor.

Se pare că Affleck a fost cel care a ales să „iasă” din această relație, el și Jennifer fiind pe „două drumuri complet diferite de cele mai multe ori”.

jennifer lopez si ben affleck
Jennifer Lopez și Ben Affleck, eleganți la un eveniment în LA. / Foto: Profimedia

O altă sursă apropiată de Jennifer a sugerat că angajamentele de muncă ale cuplului au provocat, de asemenea, o ruptură între ei, „amândoi având cariere solicitante, care adesea le impun să fie în orașe diferite”. Nevoiți să petreacă timp separat în ultimele luni a însemnat o absență ce „a evidențiat distanța emoțională și fizică dintre ei”.

Citește și: Apropiatul lui Ben Affleck rupe tăcerea despre zvonurile privind divorțul de Jennifer Lopez: „Nu cred asta”

„De-a lungul timpului, pentru Jennifer și Ben a fost tot mai dificil să comunice eficient, iar micile neînțelegeri s-au transformat în dispute semnificative. Au abordări fundamental diferite ale conflictului”, a adăugat o persoană din anturajul lor, explicând că Jennifer preferă să confrunte direct problemele, în timp ce Ben nu se deschide la fel de repede.

Jennifer este posesoarea unei averi de 400 de milioane de dolari, în timp ce Ben ar avea în conturi 160 de milioane de dolari. Cei doi au fiecare copii din mariajele trecute. Jennifer este mama gemenilor Max și Emme (16 ani) din relația cu fostul ei soț Marc Anthony, de care a divorțat în 2014. La rândul său, Ben este tatăl a trei copii: Samuel, 12 ani, Fin, 15 ani și Violet, 18 ani, din căsătoria cu Jennifer Garner.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri