Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram
Divertisment

Mădălina Ghenea/ Foto: Instagram

I-au plăcut filmele, așa că și-a transformat propria viață într-unul. Mădălina Ghenea, radiantă în noile fotografii de pe Instagram

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase românce. Actrița, născută în Slatina, i-a cucerit pe italieni cu frumusețea și talentul său și a ajuns să joace în filme celebre și să aibă relații cu actori cunoscuți, precum Leonardo DiCaprio. 

Modelul în vârstă de 36 de ani știe cum să-și pună atuurile în evidență, astfel că, în fotografiile publicate pe contul său de Instagram, acolo unde are peste 1,2 milioane de urmăritori, Mădălina apare în ținute elegante, dar și provocatoare. Silueta sa fără cusur nu poate trece neobservată atunci când vedeta poartă rochii mulate și decoltate. 

Citește și: Mădălina Ghenea trăiește o viață la care alții nu îndrăznesc să viseze, dar drumul ei nu a fost lipsit de provocări: „Nu este ușor”

Recent, într-o postare de pe contul său de Instagram, actrița le-a arătat fanilor câteva fotografii realizate de-a lungul timpului care arată viața de lux pe care o trăiește românca în Italia. Într-o fotografie, Mădălina poartă o rochie neagră mini, pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi negri și o pălărie asortată, în timp ce este așezată pe un scuter Vespa. Vedeta a realizat o fotografie asemănătoare, însă și-a schimbat rochia neagră cu una albă, și-a pus o eșarfă în jurul capului și a stat așezată pe un scuter alb, având în spate un peisaj pitoresc. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Printre fotografiile publicate de vedetă se regăsesc și una în care apare într-o rochie roșie la bordul unui iaht, dar și una în care poartă o rochie midi neagră, aflându-se într-o piață înconjurată de porumbei. 

La ce truc apelează Mădălina Ghenea pentru a se menține în formă

Mădălina Ghenea reușește să arate uimitor în ciuda programului său încărcat. Vedeta are o frumusețe aparte și o siluetă pe care multe femei și-ar dori să o aibă. Recent, românca stabilită în Italia a dezvăluit la ce truc apelează pentru a se menține în formă. 

Citește și: Mădălina Ghenea, doar în costum de baie la bordul unui avion privat, pregătită de vară. "Pilotul se va prăbuși", i-au scris fanii

Într-un videoclip postat pe Instagram, acolo unde ţine legătura cu fanii, Mădălina Ghenea a dezvăluit că ţine post intermitent (intermitent fasting-n.r.), ceea ce înseamnă că mănâncă până la o anumită oră, iar apoi face o pauză lungă în care consumă doar apă, de obicei între 12 și 16 ore.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri