mădălina ghenea
Divertisment

Mădălina Ghenea / Foto; Instagram

Mădălina Ghenea trăiește o viață la care alții nu îndrăznesc să viseze, dar drumul ei nu a fost lipsit de provocări: „Nu este ușor”

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai apreciate vedete din România, trăiește o viață de invidiat, însă aceasta nu a venit fără sacrificii și momente dificile. Actrița și modelul, acum în vârstă de 36 de ani, a vorbit recent despre provocările întâmpinate de-a lungul carierei sale de 23 de ani și despre modul în care reușește să treacă peste perioadele grele.

În cadrul unui interviu, Mădălina Ghenea a dezvăluit că a început să muncească de la 14 ani, vârstă la care a plecat de acasă pentru a-și urma visul. „Nu este ușor să pleci de la 14 ani de acasă. E un domeniu foarte dificil, cu multă competiție”, a declarat vedeta pentru Pro TV, subliniind că succesul ei este rezultatul a multă muncă și determinare.

Citește și: Are sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

Ghenea a participat recent la Gala Femeilor Remarcabile, unde a împărtășit secretele din spatele reușitelor sale și a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. „Se împlinesc 23 de ani de carieră, dacă trebuie să dau o rețetă, un ingredient foarte important pentru această rețetă este foarte multă muncă. Fiind 23 de ani, dacă facem un calcul înseamnă că eu când am început să muncesc până la urmă, pentru că este o muncă, aveam 14 ani. Este un exemplu foarte bun de sacrificiu”, a mai spus vedeta. 

madalina ghenea

Deși se bucură de o carieră impresionantă și de succes internațional, Mădălina recunoaște că faima vine la pachet cu provocări. Pentru a-și păstra echilibrul și a face față momentelor dificile, vedeta se roagă și merge la mănăstire ori de câte ori are ocazia. „Rugăciunea cred că e foarte importantă. În tot ce facem dacă alegem cu sufletul, vom găsi, cu siguranță, calea”, a declarat ea, menționând că alegerea cu sufletul și evitarea compromisurilor sunt esențiale pentru a reuși.

Citește și: Mădălina Ghenea și-a dat examenul în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

Mădălina Ghenea se consideră norocoasă pentru că face ceea ce-i place și a mărturisit că visul ei de a ajunge pe culmile succesului s-a împlinit. „Eu am această binecuvântare și noroc să fac ce-mi place. Sunt și momente grele, recunosc, dar sunt cu siguranță binecuvântată”, a adăugat ea.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri