Bradley Cooper și Gigi Hadid/ Profimedia
Divertisment

Bradley Cooper și Gigi Hadid/ Profimedia

Gigi Hadid și Bradley Cooper, sărut pasional pe un iaht de lux în Italia. Actorul și modelul nu și-au ascuns deloc sentimentele 

Bradley Cooper și Gigi Hadid au fost surprinși în ipostaze tandre pe un iaht de lux în Italia. Actorul în vârstă de 49 de ani și supermodelul de 29 de ani, care formează un cuplu din octombrie 2023, nu și-au ascuns deloc sentimentele în timp ce s-au bucurat de o escapadă romantică alături de prietenii lor celebri, precum Margot Robbie, soțul ei Tom Ackerley și Benedict Cumberbatch, pe insula Palmarola.

Cuplul a fost văzut împărtășind un sărut pasional pe una dintre punțile iahtului, în timp ce se bucurau de soarele de vară. Gigi, îmbrăcată într-un costum de baie portocaliu, a atras atenția tuturor cu silueta sa, în timp ce Bradley a optat pentru o ținută casual, purtând un tricou gri și pantaloni scurți de un verde închis. 

Bradley Cooper și Gigi Hadid/ Profimedia
Bradley Cooper și Gigi Hadid/ Profimedia

Citește și: Bradley Cooper, vizitat de fosta și de actuala iubită la noul "loc de muncă". Irina Shayk și Gigi Hadid, la coadă la sendvișuri

Escapada lor nu a fost doar despre romantism, ci și despre relaxare în compania prietenilor. Margot Robbie, însărcinată și radiantă, a petrecut timp alături de soțul ei, Tom, și de ceilalți invitați, bucurându-se de peisajul spectaculos și de momentele de relaxare pe iaht. Benedict Cumberbatch a fost văzut împreună cu copiii săi, completând atmosfera de vacanță perfectă.

Bradley Cooper și Gigi Hadid/ Profimedia
Bradley Cooper și Gigi Hadid/ Profimedia

Escapada vine la scurt timp după ce Gigi a fost văzută pentru prima dată alături de fiica lui Bradley, Lea, în vârstă de șapte ani, semn că relația lor devine tot mai serioasă. Cu toate acestea, cei doi nu se grăbesc să își oficializeze relația, deși surse apropiate susțin că Bradley ar putea face pasul cel mare în curând. 

Gigi Hadid recunoaște că viața ei s-a schimbat radical de când a devenit mamă

Gigi Hadid, celebrul model care a devenit mamă la vârsta de 25 de ani, a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când a venit pe lume fiica ei, pe nume Khai.

Citește și: Cum arată fiica lui Bradley Cooper la vârsta de șapte ani. Actorul, un tată devotat, surprins cu puștoaica la o plimbare în New York

”Uneori trece o săptămână fără să ating produsele de machiaj. Să mă dau cu deodorant înseamnă că mă descurc de minune.”, a declarat modelul la câteva luni după ce a devenit mamă, continuând: ”Amintește-ți mereu că faci tot ce poți mai bine și că te descurci de minune. Iar asta ar trebui să-ți aducă bucurie. De asemenea, dacă ți-ai pieptănat părul săptămâna asta, sunt mândră de tine.”.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri