Eve Jobs
Divertisment

Eve, fiica lui Steve Jobs / Foto: Profimedia

Eve, cea mai mică dintre cei 4 copii ai lui Steve Jobs, se iubește cu un campion olimpic. E absolventă de Stanford și model

Eve, cea mai mică dintre cei patru copii ai lui Steve Jobs, a confirmat relația cu un sportiv care tocmai a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris. Șatena formează un cuplu cu călărețul britanic Harry Charles.

Eve a postat pe Instagram un video în care-și sărută cu foc iubitul, imediat după ce acesta a cucerit aurul la Paris. Clipul îl arată pe Harry în timp ce aleargă din arenă spre tribune, o îmbrățișează pe Eve și o sărută, mulțuminud-i astfel pentru susținere. "Echipa de aur. Mândră de tine, iubirea mea", a adăugat Eve în descrierea postării. Tânăra de 26 de ani, și ea specialistă în echitație, a urmărit competiția din tribune, alături de prieteni și de familia iubitului ei.

Citește și: Ce a făcut fiica lui Steve Jobs după ce s-a aflat că fostul ei iubit s-a cuplat cu Selena Gomez. Toată lumea a fost surprinsă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În 2022, Eve a decis să se focuseze pe cariera ei de model și a semnat un contract cu o cunoscută agenție de modeling. Înainte de relația cu Harry Charles, tânăra a fost cuplată cu Harry Hudson, muzician și apropiat al familiei Kardashian, dar și cu Drew Taggart de la Chainsmokers, care s-a iubit și cu Selena Gomez pentru o scurtă perioadă.

eve jobs
Eve Jobs și iubitul ei, Harry Charles, campion olimpic la echitație / Foto: Instagram

Eve avea doar 12 ani când tatăl ei, Steve Jobs, a murit

Eve Jobs avea doar 12 ani când tatăl ei s-a stins din viață în urma unui cancer pancreatic. Încă de atunci, puștoaica a demonstrat că este o fire foarte puternică și că avea un simț al umorului bine dezvoltat. Despre aceste lucruri a vorbit Walter Isaacson în biografia lui Steve Jobs, în cadrul căreia o descria ca fiind extrem de energică și haioasă. Mai mult de atât, el a precizat că tânăra își dorea atât de mult să petreacă timp cu tatăl ei, încât îl suna direct pe asistentul lui pentru a stabili o întâlnire.

Absolventă a Universității Stanford, Eve a făcut progrese semnificative în lumea echitației. A început să concureze la vârsta de șase ani și, până în 2019, era clasată pe locul cinci în rândul primilor 1.000 de călăreți sub 25 de ani din lume, conform Horse Sports. Cu toate acestea, ambițiile Evei nu se opresc școală și la echitație. Ea a făcut și valuri în industria modei, debutând ca model în 2020.

Citește și: Cum arată în costum de baie fiica cea mică a lui Steve Jobs. Eve nu e numai frumoasă, ci și inteligentă și o sportivă desăvârșită

Eve nu a moștenit niciun ban de la tatăl ei 

Înainte de a muri,  în octombrie 2011, Jobs avea o avere estimată la $10,2 miliarde. Fiica sa cea mare, Lisa, a primit o sumă importantă de bani, după decesul tatălui ei, dar cea mai mare parte a averii a mers la văduva lui Steve, Laurene Powell-Jobs, care nu plănuiește să o lase celor trei copii ai săi și ai lui Jobs, Reed, Erin și Eve.

Steve Jobs și Laurene Powell
Steve Jobs și Laurene Powell / Foto: Profimedia

Părinții lui Eve s-au cunoscut în 1989, când Jobs ținea un discurs la Stanford Graduate School of Business, unde Powell studia. După ce s-au căsătorit, au avut trei copii. Lisa Brennan-Jobs este fiica dintr-o relație anterioară a fondatorului Apple.

Powell-Jobs are o avere de $35,4 miliarde de dolari, iar ea a declarat, acum ceva timp, pentru The New York Times, că nu este „nimic corect” în legătură cu o avere moștenită.

„Am moștenit averea de la soțul meu, căruia nu i-a păsat de acumularea acesteia. Lucrez în onoarea muncii sale si mi-am dedicat viața pentru a face tot ce-mi stă în putință pentru a distribui eficient această avere, așa încât să poată beneficia de ea oameni și comunități, într-un mod viabil. Nu sunt interesată de construirea unei averi care să fie moștenite, iar copiii mei știu asta. Pe Steve nu-l interesa așa ceva. Dacă voi trăi îndeajuns de mult, se va sfârși odată cu mine”, spunea ea.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri