regina elisabeta pantofi
Divertisment

Asistenta suveranei a dezvaluit ca Regina Elisabeta nu isi permite sa faca bataturi in timpul aparitiilor oficiale. Pentru a evita acest lucru, Kelly "largeste" incaltamintea cu mult inainte ca aceasta sa ajunga in picioarele Reginei.

De ce pantofii Reginei Elisabeta sunt purtati de alta persoana inainte ca ea sa-i incalte pentru prima oara

Angela Kelly, asistenta personala a Reginei Angliei si consultanta ei de stil, a oferit recent un interviu jurnalistilor de la "Hello!" in care si-a prezentat viitoarea carte, "The Other Side of the Monin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe".

In romanul de memorii, asistenta suveranei a dezvaluit ca Regina Elisabeta nu isi permite sa faca bataturi in timpul aparitiilor oficiale. Pentru a evita acest lucru, Kelly "largeste" incaltamintea cu mult inainte ca aceasta sa ajunga in picioarele Reginei.

"E adevarat ce s-a scris in presa, exista o persoana care poarta pantofii inainte ca Majestatea Sa sa ii incalte, pentru a se asigura ca sunt confortabili si ca va merge bine in ei. Si da, eu sunt acea persoana", a recunoscut ea.

Kelly sustine ca programul aglomerat al Reginei o determina pe aceasta sa nu-si asume riscuri: "Regina are foarte putin timp pentru ea insasi si pentru ca purtam acelasi numar, o ajut si ii largesc incaltamintea inainte sa o poarte."

Angela Kelly este confidenta suveranei de peste 25 de ani. Ea a primit permisiunea Elisabetei a II-a pentru a scrie romanul de memorii, care detaliaza experienta traita de cand lucreaza cu familia regala.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri