Hailey Bieber/ Profimedia
Divertisment

Hailey Bieber/ Profimedia

Cum arată Hailey Bieber la două luni după ce a născut. Soția lui Justin Bieber, surprinsă în colanți mulați și bustieră 

La doar două luni după nașterea primului ei copil, Hailey Bieber și-a etalat silueta tonifiată. Soția lui Justin Bieber, în vârstă de 27 de ani, a fost surprinsă părăsind o clasă de Pilates din Los Angeles, arătându-și corpul post-natal într-o ținută sport. 

Proaspăta mămică a fost văzută purtând pantaloni scurți de tip biker într-o nuanță de gri închis, asortați cu un top scurt crem, care i-a pus în evidență abdomenul tonifiat, la doar câteva luni de la nașterea fiului ei, Jack Blues Bieber. Pentru a completa look-ul, Hailey a optat pentru o jachetă verde supradimensionată. În picioare purta mocasini negri, iar șosetele albe și geanta maro au completat ținuta relaxată.

Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber/ Profimedia

Citește și: A născut de curând, dar nu ratează nicio ieșire în oraș. Cum a fost surprinsă Hailey Bieber în Los Angeles

Apariția vine la doar o zi după ce Hailey și Justin au fost văzuți la petrecerea aniversară plină de vedete a lui Doja Cat din Los Angeles. La acel eveniment, Hailey a impresionat într-un body și pantaloni negri, adăugând o haină lungă din piele și cizme până la coapse, în timp ce Justin și-a asortat ținuta cu a soției lui, purtând un hanorac negru, pantaloni largi și o haină din blană.

Numele lui Jack Blues Bieber a fost dezvăluit publicului pe 23 august, când cuplul a anunțat nașterea fiului lor pe rețelele sociale. Justin Bieber a postat o imagine emoționantă cu piciorușul bebelușului lor, însoțită de mesajul: „Bine ați venit acasă, Jack Blues Bieber”, alături de un emoticon cu un ursuleț de pluș. 

Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber/ Profimedia

Citește și: Hailey Bieber dezvăluie că nu este foarte apropiată de familia ei: "Mi-am construit-o pe a mea"

După nașterea lui Jack, Hailey a fost văzută purtând un inel cu diamante, în valoare de 2.000 de dolari, gravat cu cuvântul „mamă”, un accesoriu care a subliniat mândria ei de a fi proaspătă mămică. Cuplul și-a anunțat sarcina în luna mai, după ce au împărtășit imagini emoționante de la ceremonia de reînnoire a jurămintelor lor, care a avut loc în Hawaii, unde Hailey și-a afișat burtica de gravidă.

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri