Hailey Bieber
Divertisment

Hailey Bieber / Foto: Profimedia

A născut luna trecută, dar nu ratează nicio ieșire în oraș. Cum a fost surprinsă Hailey Bieber în Los Angeles

La doar o lună după ce a devenit mamă, Hailey Bieber a fost surprinsă luând cina la un restaurant din Los Angeles, afișând o siluetă remarcabilă. Modelul și soția celebrului cântăreț Justin Bieber a petrecut timp de calitate cu prietena ei, Lori Harvey, la un restaurant de sushi, în timp ce artistul avea grijă de copilul lor. 

Hailey, în vârstă de 27 de ani, a impresionat cu o ținută casual, dar chic, formată dintr-o jachetă supradimensionată din piele și un top negru, pe care le-a asortat cu o pereche de blugi. Singurele accesorii pe care le-a purtat a fost inelul de logodnă impresionant, estimat la 1,5 milioane de dolari, și o pereche de ochelari de soare.

Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber/ Profimedia

Nu este prima apariție a lui Hailey de când a devenit mamă. Modelul a fost surprins și săptămâna trecută la o cină cu prietena ei Kylie Jenner

Citește și: Hailey Bieber dezvăluie că nu este foarte apropiată de familia ei: "Mi-am construit-o pe a mea"

Recent, Hailey și Justin Bieber au celebrat cea de-a șasea aniversare a căsătoriei lor, iar modelul a împărtășit câteva momente speciale cu cei 53,3 milioane de urmăritori pe Instagram. Hailey a postat fotografii cu baloane și lumânări, oferind fanilor o privire discretă asupra modului în care au marcat această ocazie specială. Printre imaginile postate s-a numărat și o fotografie polaroid în care ea și Justin se sărutau, însoțită de mesajul simplu, dar plin de dragoste: „6 ani. Te iubesc.”

Cei doi s-au căsătorit în secret la un tribunal din New York, în 2018, la câteva luni după despărțirea lui Justin de fosta lui iubită, Selena Gomez. Mai târziu, în 2019, au organizat o ceremonie fastuoasă la hotelul Montage Palmetto Bluff din Carolina de Sud.

La sfârșitul lunii august, Hailey și Justin și-au întâmpinat primul copil, un băiețel pe care l-au numit Jack Blues Bieber. Justin a fost cel care a făcut anunțul oficial, postând pe Instagram o fotografie adorabilă cu piciorușul mic al nou-născutului, însoțită de mesajul emoționant: „Bine ai venit acasă, Jack Blues Bieber.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Numele „Jack” pare să aibă o semnificație specială pentru familie, fiind al doilea nume al tatălui lui Justin, Jeremy Bieber. Relația dintre Justin și tatăl său a fost una complicată în copilărie, dar cei doi s-au reconectat și au consolidat legătura lor pe măsură ce Justin a crescut.

Citește și: Hailey Bieber, seducătoare în orice ținută. Soția lui Justin Bieber a făcut furori într-o haină de blană la brațul artistului

Hailey și Justin s-au pregătit intens pentru sosirea primului lor copil. O sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista People că aceștia erau extrem de entuziasmați și „gata să devină părinți”. Nașterea lui Jack Blues Bieber a avut loc la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles, același spital unde au născut și alte vedete de renume, precum Kylie Jenner.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri