Ce mănâncă într-o zi celebritățile, urmând sfaturile experților/ Foto: Profimedia/ Shutterstock
Divertisment

Ce mănâncă într-o zi celebritățile, urmând sfaturile experților/ Foto: Profimedia/ Shutterstock

Ce mănâncă într-o zi celebritățile, ținând cont de sfaturile experților. Reguli pe care le urmează Kate Middleton și Meghan Markle

Când vine vorba de regimuri alimentare, celebritățile sunt o sursă de inspirație pentru toată lumea, fiind extrem de atente la ceea ce consumă pe parcursul zile, atât pentru a-și menține silueta, cât și sănătatea. Acestea respectă reguli impuse de cei mai buni nutriționiști și experți în alimentație, astfel că e greu să dea greș. 

În trecut, Kylie Jenner le-a dezvăluit fanilor secretul siluetei, oferind detalii despre mesele ei și gustările sănătoase preferate. Printre salatele mici și bogate în antioxidanți, a existat o surpriză - vedeta din „Keeping up with the Kardashians” a mărturisit că are o pasiune pentru prăjiturile cu ciocolată. Dar ea nu este singura, astfel că am pregătit o listă cu celebrități și secretele lor în ceea ce privește meniul zilnic. 

Kate Middleton

Prințesa de Wales, Kate Middleton, este cunoscută pentru stilul său de viață sănătos și echilibrat, pe care îl urmează chiar și în alimentație. Dimineața, Kate își începe ziua cu un smoothie hrănitor. Conform DailyMail, ea combină spirulina, kale, matcha, spanac, romaine, coriandru și afine pentru a crea băutura sănătoasă. La prânz, optează pentru salate și platouri cu fructe, preferând alimente care îi îmbunătățesc tenul, precum salate de pepene verde, gazpacho, boabe de goji, tabbouleh și ceviche. La cină, prințesa și familia sa preferă preparate clasice, cum ar fi puiul copt sau curry și supe delicioase.

Citește și: Cum justifică antrenorii lui Jennifer Lopez faptul că actrița este „mai slabă ca niciodată”: „Este conștientă de ceea ce mănâncă”

Meghan Markle

Înainte de a deveni membră a familiei regale, Meghan Markle era cunoscută ca o gurmandă pasionată, împărtășindu-și aventurile culinare pe blogul ei, The Tig. Micul dejun este esențial pentru Meghan, care preferă un smoothie cu fructe de acai, lapte de migdale, jumătate de banană și fructe de pădure congelate. În alte dimineți, alege un suc verde răcoritor. La prânz, Meghan nu poate rezista unei porții de cartofi prăjiți, pe care îi consideră un grup alimentar separat. Pentru cină, Meghan preferă să-și pregătească sosul de paste din dovlecei, considerându-l cremos și sănătos.

Jennifer Aniston

La 55 de ani, Jennifer Aniston continuă să impresioneze cu aspectul ei tânăr. Secretul ei constă în menținerea unei diete sănătoase, în principal al consumului de smoothie-uri. Preferatele ei includ amestecuri de banane, cireșe, pudră de proteine, migdale, pudră de cacao și lapte de migdale. La prânz, Jen preferă paste din legume precum dovlecei sau vinete. Ea își păstrează energia cu gustări precum ouă fierte și pui, menținând un aport scăzut de zahăr și consumând multe fructe și legume organice.

Holly Willoughby

Holly Willoughby își începe diminețile devreme cu un mic dejun sănătos format din iaurt, granola și fructe de pădure. Pentru prânz, preferă un cartof copt cu unt, brânză și fasole. Gustările sale includ morcovi cu hummus și mango proaspăt. Deși este disciplinată în dieta sa, Holly nu se ferește de un pahar de vin sau de alte conforturi culinare ocazionale.

Citește și: Ce mănâncă Pamela Anderson ca să se mențină în formă la 56 de ani. Actrița din „Baywatch” a dezvăluit ce dietă urmează

Joe Wicks

Joe Wicks, cunoscut pentru regimurile sale de fitness, este la fel de meticulos în ceea ce privește dieta sa. Ziua lui tipică, în ceea ce privește mâncarea, include brioșe cu porumb dulce și avocado la micul dejun, clătite cu afine pentru fiica sa și o salată halloumi după antrenament. La cină, îi place curry de paneer cu orez pilaf și stafide, dar nu se ferește de ocazionale răsfățuri culinare.

Taylor Swift

Taylor Swift își menține forma fizică amestecând gustările sănătoase cu răsfățuri ocazionale. Dimineața își începe ziua cu clătite de hrișcă, acoperite cu șuncă și un ou prăjit. În timpul săptămânii, mănâncă salate și iaurturi, evitând băuturile dulci, dar își permite răsfățuri în weekend, cum ar fi pizza fără gluten și hot dog.

Citește și: Reese Witherspoon a dezvăluit ce mănâncă la micul dejun pentru a-și menține silueta. Actrița arată uimitor la vârsta de 46 de ani

Dwayne Johnson

Dwayne „The Rock” Johnson este cunoscut pentru fizicul său impresionant, alimentat de o dietă bogată în proteine. Consumul său zilnic poate ajunge la peste un kilogram de proteine, în special pește. Micul dejun include două ouă dimineața, iar la cină preferă o omletă cu 10 ouă uriașe. The Rock evită zahărul, preferând în schimb carbohidrați complecși precum cartofii dulci.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri